Erotische massage vianen erotische massage almelo

erotische massage vianen erotische massage almelo

Sinds begin ga ik regelmatig voor een massage naar Simone. Mijn nek en schouders zaten muurvast maar zijn inmiddels een stuk soepeler. De bindweefselmassage is even heftig en geeft ook resultaat. De sfeer is heel rustig en kalm en na de massage is er nog tijd voor een kop thee. Simone is heel hartelijk en zorgzaam.

Erg van de massage genoten. Marco weet precies waar de pijnpunten zitten en masseert die vakkundig weg. Wat ik heb ervaren wens ik iedereen toe.

Het heeft even geduurd voordat ik woorden kon vinden om hier een recensie te schrijven. Ik kom nu al een geruime tijd bij Leon als masseur. Leon is een oprechte, eerlijk, warme man met geweldige handen. Elke keer als ik bij hem op de tafel ligt heb ik het gevoel dat ik iets kan loslaten, alsof er een schil van een blokkade wordt afgepeld. Dat doe ik zelf, dat laat ik zelf toe. Maar de veiligheid die mij wordt geboden omdat te doen is werelds. Het is als thuiskomen in je eigen lichaam.

Pijn in mijn schouder, na de eerst keer al een stuk beter. Je voeld je als herboren. Rustige omgeving, en zachte achtergrond muziek.

Een fijne, en met veel aandacht gegeven ontspanningsmassage. Ik heb ervan genoten. Maartje heeft er duidelijk gevoel voor. Top echt top en qua prijs echt niet veel meer kwijt als bij een ander maar massages zijn hier top en dat betekend ook wat tot gauw weer Monaco. De massage is goed de spieren zijn lekker los gemaakt. Echt een aanrader voor een zaterdagmiddag het weekend nog lekker nagenieten.

Leon is van zich zelf een warme en open persoonlijkheid waarbij ik houd het bij mijzelf je je snel op je gemak voelt. Vanaf het maken van de afspraak duidelijk en helder. Ik heb eerder al van een LomiLomi massage genoten. Heerlijk ontspannen op het ritme van de dans, de golvende ritmische bewegingen schommel je langzaam weg in een totaal ontspannen gevoel.

Hier maakt Leon gebruik van verschillende technieken. Soms zacht en waar hij voelt hij heeft gouden handen wat steviger. De ruimte is altijd schoon en warm. Ik kan het iedereen aanbevelen. Al lange tijd ga ik geregeld naar Simone en elke keer kijk ik er ontzettend naar uit. Haar aanraking is liefdevol, net als zij zelf en ze lijkt precies aan te voelen wat ik nodig hebt.

De warmte voelt heerlijk en ik merk dat de modder icm de massage zorgen dat mijn stijve, zeurende nek en schouders weer losser worden. Elke keer voelt mijn lichaam zoveel vrijer en ontspannen. Pure verwennerij en een absolute aanrader! Ik had een spier in mijn nek vast zitten. Bastian heeft deze los gemasseerd. Ik kom zeker nog eens terug. Al vele jaren ga ik maandelijks naar Simone. Jaren daarvoor altijd bij andere salons geweest, echter sinds ik viavia Simone heb leren kennen nooit meer elders geweest.

Naast enorm kundig ervaar je ook haar passie, een combinatie die zich iedere keer weer vertaald in een perfect uitgevoerde massage. Ze creëert een zeer ontspannende sfeer, gecombineerd met vrolijkheid bij binnenkomst en vertrek.

Zeer nette, professioneel ingerichte en los van de woning staande massageruimte. Dit is niet zomaar een salon, dit is een beleving waar ik voor zou omrijden. Alles in overleg en naar wens. Ondanks dat de massageruimte in een woonhuis is gesitueerd geeft het geheel een verzorgde en professionele indruk.

De temperatuur is aangepast aan het doel van de ruimte en er zijn geen geluiden van eventuele andere bewoners.

Nicole is heel vriendelijk en ik voel me bij haar volledig op mijn gemak. Ik ben inmiddels al eens teruggekomen en ik zal de volgende keer zeker weer naar haar gaan.

Heerlijk zat weer vol energie. Van binnenkomst tot gaan is rust, kalmte, respect en warmte van een zeer ervaren masseur. Na afloop douchen en koffie of thee. Ervaar deze masseur zelf: Nicole is een heel prettige persoonlijkheid, zij straal rust uit. De massage wordt gegeven in een rustgevende ruimte. De massage zelf voelt voor mij heel prettig aan, de spanning glijdt die dag van mij af. Het geheel komt heel professioneel over. Tweemaal een heel prettige massage gehad. Wat voor mij een zeer groot pluspunt is, is dat zij ook aan huis komt en je hierbij helemaal niets zelf hoeft te regelen.

Ook haar tijden zijn breed en flexibel! Heerlijke massages, ben nu 3 keer bij John geweest en het is echt super. Ik heb een zeldzame spierziekte en mijn huid staat door de medicate erg gespannen.

John weet hier erg goed mee om te gaan. John gaat heel professioneel te werk. Hij is erg geïnteresseerd in je klachten en pakt deze doelgericht aan. Ga zeker regelmatig terug komen!! Heb de tip van een vriend gekregen dat nong net wat meer bied dan de meeste thaise massages in de buurt.

Tip gekregen van een bekende vriend van mij na veel klachten , toen er heen gegaan en zekker een aanrander!!!!! Helaas kon ik maar een uurtje ivm met tijd gebrek volgende keer neem ik er zekker een sauna bij. Veel massage salons geweest zelfs in China maar dit is de beste die ik ooit heb gehad. Top top ga zo door tot de volgende keer. Nadat ik minder ben gaan werken zocht ik wat ontspanning.

Kom nu al enkele jaren met veel plezier bij Wii. Een correcte keurige vrouw die pijnpunten feilloos weet op te sporen. Vanmiddag nog even geweest, kan ik er weer tegen dit weekeinde. Super relaxt kwam ik uit de salon. Volgende keer ga ik de ontspanningsmassage in combinatie met hotstones proberen. Ze doet het niet te rustig maar voor mij precies goed.

Het is gewoon een lieve vrouw die haar vak verstaat en een beoordeling hier zegt niet zoveel. Je moet het gewoon meemaken. En voor het geld hoef je het niet te laten. Ik denk alleen dat ik de volgende keer 90 minuten neem: Naar mijn ervaring vond ik het een zeer goede massage. Mevrouw Nong gaat zeer professioneel te werk. Lekker stevig relaxt zeker de moeite waart rijd er graag 40 km voor. Stevige massage en zeer netjes geen erotiek kom zeker terug.

Ik heb een ontspanningsmassage van 2 uur gehad en het was boven verwachting. Het is een hele lieve vrouw en ik werd erg hartelijk ontvangen. Ook de groene kamer Is erg relaxed. Ik ben benieuwd naar de nieuwe kamer waar ze nu mee bezig zijn. Al met al een echte aanrader en zeker voor maar 30 euro per uur. Ik heb gemaild en kon zelfs vanmorgen terecht bij siri. Ik kan me geen betere manier bedenken om de zondag te beginnen of eindigen Door de weeks is telefonisch contact overdag soms iets lastiger maar ik maak de volgende afspraak gewoon weer via mail.

Tot de volgende keer. Heerlijke massage gehad lekker ontspannend. Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met Nong, een landgenoot. Entree was keurig netjes evenals de kamer en de douche waar ik gebruik van heb gemaakt Ik kreeg een werkelijk kei goede massage van Nong, een leuke knappe dame.

Ze had er duidelijk zin in en ze sprak al aardig wat Nederlands is nu 3 maanden in Nederland Na afloop werd ik niet meteen de deur uitgewerkt, maar kon nog even rustig zitten en jawel ik kreeg nog thee ook. Dan is 30,- een welbesteed bedrag. Even ontspannen na het werk? Of wilt u even op adem komen? Bij Nong kunt u voor een lage prijs een heerlijke massage ontvangen. Helemaal naar uw wensen geen erotiek! Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen.

Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en depressies. Hebt u regelmatig last van stijve of pijnlijke spieren? Of voelt u zich gestrest en vermoeid? Of wilt u gewoon even lekker ontspannen en tot jezelf komen? Bel voor een afspraak, want dan is Nong de oplossing voor u!

Voor de 3e keer bij De Lila Lotus geweest voor een Ontspanningsmassage. Voor mij, met een zeer drukke baan, is deze massage top. Ik kan het iedereen dan ook aanraden. Mijn echtgenoot komt al een aantal maanden bij Mirjam voor therapie. Ook haar bevalt het erg goed. Bovendien wordt de therapie voor een groot gedeelte vergoed door de zorgverzekering. Dat is een prettige bijkomstigheid.

Door een zeer gerichte, maar toch ontspannende massage van Nong kan ik er weer even tegen. Ik kom de volgende keer zeker weer terug!! Leuke site heb jij. Ik bezoek Nong sinds 3 weken voor een heerlijk ontspannende massage in eerste instantie voor hoofdpijn- en nekklachten, die inmiddels ook echt zijn verminderd! De massageruimte is een warme, sfeervol ingerichte ruimte waar ontspannende muziek wordt gedraaid en gewerkt wordt met warme massageolie. Nong is een ontzettend warme, open en oprechte vrouw met veel gevoel voor het lichaam.

Ze weet je tijdens de massage echt te raken! Ik kan iedereen aanraden om haar te bezoeken voor een ontspanningsmassage! Deze mevrouw kan goed masseren, kom zeker terug. Fijn dat ze ook aan huis wil komen. Goede massage , voor een goede prijs en geen lange wachttijden. Succes en ik hoop dat u nog heel veel klanten krijgt. Ik sport veel fietsen en fitness een massage doet mij dan ook goed. Spieren en huid weer soepel en in conditie.

Van top tot teen , zo goed voor de huid de olie spieren en niet te vergeten de ontspanning waar je dagen plezier van hebt. Bedankt Nong , ik kan alweer niet wachten op de volgende massage. Je hebt een leuke en duidelijke website. Bij Nong wordt je zeer goed behandeld. Zij straalt rust uit en haar massage doet mij letterlijk echt ontspannen. Volgende keer nog meer ontspanning door het gebruik van sauna en de infrarood voetmassage.

Vandaag bij siriluck geweest voor de eerste keer. Vanwege vermoeidheid in de benen, heb ik mij voor de eerste keer laten masseren, kreeg eerst een voetmassage van enkele minuten, en daarna begon de massage van 1,5 uur.

Ik moet eerlijk zeggen , dat ik mij een ander mens voelde. Volgende keer neem ik de sauna erbij. In de hoop dat Nong na 1 februari haar prijs handhaaft , want ik wil toch wel vaker gemasseerd worden.

Nong het was geweldig, echt waar. De hele week had ik al lage rugklachten en na een massage bij Dick is het volledig over. Gisteren een top massage gehad. De opbouw was perfect en Dick voelde, zonder dat ik het aan heb hoeven geven, waar de rugproblemen zich bevonden. Met zijn handen voelde hij blijkbaar temperatuur verschil.

Vanochtend stond ik op zonder rugpijn. Vriendelijke ontvangst in de nette en professionele massagesalon. Genoten van een uur ontspanningsmassage. De Massage was soms stevig maar ik kwam er zeer ontspannen van terug. Ik wist niet dat ze een sauna hadden, leuk voor volgende keer! De massage die ik heb gehad was heerlijk!

Emmy weet de juiste combi te maken van professionaliteit, positieve energie en ontspanning! Mijn lichaam voelde na de massage weer los en ontspannen aan! De muziek op de achtergrond vond ik zeer prettig. Ik ben vrachtwagenchauffeur en zit altijd vast in mijn nek en schouders. Het is een echte aanrader Tigran. Verrukkelijk, ik kan niet anders zeggen. En ze blijft leren en andere prettige wijzes van masseren toepassen. Ik geniet elke keer weer en hoop dat nog lange tijd te mogen doen! Bij mij thuis in de woonkamer; hele fijne omgeving met name omdat ik dan geen oppas hoef te regelen voor de kinderen als mijn man in t buitenland zit een fantastische massage.

Nog lang van nagenoten! Zowel lichamelijk als psychisch! Nicole was eenvoudig bereikbaar en flexibel in haar agenda. Ze heeft me een enorm lekkere ontspanningsmassage gegeven waar ik goed van opgeknapt ben. Het was voor mij zeker niet iets eenmaligs. Na een hectische periode was deze massage een verademing Lokatie is perfect, makkelijk te vinden en voldoende parkeerruimte.

De openingstijden zijn zeer ruim, omdat Nicole haar salon aan huis heeft en daardoor zelf haar tijden kan bepalen.

Ik zou iedereen dan ook aanraden om het gewoon eens te proberen Bep heeft liefde voor mensen en passie voor haar vak! Ikzelf ben Shiatsu therapeute en behandel en masseer ook, dit beroep is een roeping, als je geen passie hebt voor het masseren dan kun je dit niet naar behoren uitvoeren, althans niet zoals Bep dit kan.

Haar interesse in de persoon die haar het vertrouwen schenkt om geraakt te worden is duidelijk voelbaar en merkbaar. Geef Bep je vertrouwen en je wordt rijkelijk beloond met gerichte aandacht en liefdevolle aanraking, alles komt vanuit het hart. Ze is een pittig dametje met een flinke dosis humor en laat je snel op je gemak voelen, ze heeft. Ik heb diverse massages bij Walther gehad en kan ze allemaal aanraden. De ontspanningsmassage blijft favoriet, maar ook de dynamische massage is zeer prettig.

De ruimte is qua sfeer ook heel fijn. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Je bent de enige masseuse waarbij ik echt kan ontspannen en de controle los kan laten. Ook voel ik me op mijn gemak door je ontspannen manier van praten.

Intakegesprek waarin mijn klachten worden aangehoord vind ik een professionele manier van werken. Graag tot de volgende keer! Ik heb geen pijn meer in mijn onderrug en hij heeft mij ook een zeer uitstekende ontspanningsmassage gegeven. Zonder twijfel aan te raden. Massage bij john is n feestje. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad bij Djoena Beautysalon, het is echt even een moment voor jezelf om goed te kunnen ontspannen. Ik kom hier zeker weer terug voor een ontspanningsmassage.

Het is zeker een dikke 8 waard. De massage was bijzonder aangenaam en deed zijn naam alle eer aan: Het was in zijn totaliteit een hele plezierige belevenis, die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Ik wil ook de rozenkwartsmassage uitproberen en andere dingen. Het is altijd een feestje om bij Hetty te zijn. Ze neemt de tijd voor de spierknopen in mijn lijf EN tegelijk weet ze mijn hoofd leeg te maken en dat is een hele prestatie!

Je voelt je meteen op je gemak door haar persoonlijke aandacht en iedere keer herboren naar huis. Ze helpt je zeker van je klachten af en het is nog lekker ook! Mooie kamer en fijne sfeer. Ik raad je massagepraktijk Dordrecht zeker aan om een keer te proberen! Het was echt een heerlijke massage,ik had meteen een heel vertrouwd en ontspannen gevoel en de massage was een waar genot,geen haastwerk maar voor alles rustig de tijd genomen en de nodige aandacht,geweldig! De olie had een lekkere geur dus ik heb na afloop niet gebruik gemaakt van de douchegelegenheid.

De prijs is in vergelijk met veel andere plaatsen erg goed,en dit zal voorlopig zeker mijn vast adres blijven. Nooit geweten dat je als mens met de ziekte kanker nog zo kunt genieten van een toepasselijke bij de ziekte horende massage. Gegeven door iemand waarbij je eens even geen patient bent maar waar het draait om jou als mens.

Wat een geweldige ervaring om weer even te voelen dat je lichaam weer bij jou hoort en niet bij een ziekte. Het was een geweldige ontspannings massage zeer profesioneel in een zeer relaxte sfeer ZEKER voor herhaling vatbaar Een zeer goede massage, geen enkel negatieve punt om op te noemen.

Ik heb regelmatig last van mijn onderrug ook dit heeft hij behandeld en verlicht. Hij weet wat die doet en heeft mij een heerlijke ontspanningsmassage gegeven die ik ook aan kan raden. Zeker voor herhaling vatbaar! Nu een aantal keren geweest en het heeft werkelijk geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen en mijn schouders en nek voelen een stuk beter!

Ik ga nu af en toe en dat voelt als groot onderhoud voor mijn lijf en leden. Bij deze wil ik graag wat vertellen over de overheerlijke massages van Joke.

Ze zijn ontspannend , rustgevend en daarbij zeer genezend!!!!! Het is niet alleen een massage die je krijgt Maar daarbij luistert Joke altijd naar je verhaal, dus bv je klachten en daarbij zal zij altijd alles eraan doen deze te verminderen of weg te nemen. Mijn advies voor een ieder is, ga naar joke toe en laat je eens flink verwennen , je bent een totaal herboren mens als je weer terug naar huis gaat!!!!!

Gelijk wat klachten van de schouderspieren aangepakt, deze voelen nu lekker soepel. Dit moet ik exht vaker doen en dan ga ik zeker weer naar deze praktijk.

Erg professioneel, schoon, praktisch en een vriendelijke rustige masseur. Heb vorige week een massage gehad bij Maarten.

Had al gehoord van anderen dat hij goed kan masseren en dat klopt! Ik heb een ontspanningsmassage van een half uur gehad en mij nek , onderrug en schouders zijn weer helemaal los.

Maarten, ik kom zeker bij je terug, het was top! Zojuist een ontspanningsmassage gehad van 75 minuten. Ik begrijp de ervaring die voor mij gedeeld is totaal niet. Dit was voor mij de beste massage die ik heb gehad. Sinds een paar maanden heb ik last van Tinnitus oorsuizen , waardoor ik moeilijk kan ontspannen. Na deze massage was ik even van de wereld en totaal ontspannen! Omdat Els meerdere technieken beheerst, is er altijd één die past bij wat jij die dag nodig hebt.

Ze voelt ook goed de knelpunten aan en geeft ook nog tips om daar zelf aan te werken. Goede, professionele massage gehad vandaag, vooral gericht op schouders en rug. Nederlands van de masseuse was niet perfect, maar goed genoeg om duidelijk te maken wat er moet gebeuren.

Geen oneerbare voorstellen, zoals andere beoordelingen, maar misschien helpt het hierbij dat ik zelf vrouw ben. Na eerst even tot rust gekomen te zijn met één kopje thee en het persoonlijk contact, doet Marije waar ze goed in is, namelijk het verzorgen van een ontspanningsmassage!

Bedankt Marije het was weer geweldig, als herboren heb ik de boot weer verlaten. Ik zal binnenkort weer één afspraak maken. Chanjira kan ik aan iedereen aanraden die een massage nodig heeft. Of je nu oud of jong bent het maakt niet uit. Elke keer kom ik weer geheel ontspannen bij haar vandaan.

Chanjira heeft de div. Kijk eens op haar site voor een volledige uitleg van de diverse massages. Ik wil jou bij deze nog even laten weten!!!!

Dat ik zeer genoten heb van jouw heerlijke ontspanningsmassage. Ik voelde me een totaal ander mens. Vandaag een geweldige massage gehad van mevrouw S Ik kom voor mijn werk veel in China en Korea en ben daar ook regelmatig naar massage huizen geweest. Ik heb last van mijn rug en schoulder. Voor de liefhebber van een echte massage zeker de moeite van het proberen waard.

En kom ik zeker terug. Via mijn collega ben ik bij Triquetra terecht gekomen. Ik heb nu drie behandelingen gehad en ben echt zeer tevreden. Pure ontspanning, en daarnaast ga ik weer helemaal opgeladen de deur uit.

Ik merk echt dat ik de dagen erna een stuk relaxter ben gewoon weer helemaal ontstressed. Ik laat me al ruim 3 jaar regelmatig masseren door Carla van Mazzaze. Destijds mee begonnen vanwege een burnout. Maar ook nu ik daarvan ben hersteld wil ik mijn maandelijkse massage niet missen. Ik doe meestal de ontspanningsmassage, maar heb ook al de hotstone, de lymfemassage en de klankschalenmassage mogen ervaren.

Echt een prima adres in midden-Nederland. Ik kan het iedereen aanraden. Carla Pleijers is een zeer goede en toegewijde masseur. Die vanuit liefde voor het vak werkt wat duidelijk te voelen is tijdens de massage.

Ik kom al vanaf het begin al elke maand bij Carla voor de massage. Intussen heb ik ook alle andere ontwikkelingen van haar mogen ontvangen en stuk voor stuk als zeer prettig ervaren. Dus lieve mensen zeer de moeite waard om het een keer uit te proberen. Door mijn drukke baan als psychologe lukt het mij soms niet om op tijd te ontspannen.

De masseur waar ik meestal heen ga, had op korte tijd geen plek vrij. Omdat ik graag op korte termijn een massage wilde ben ik verder gaan zoeken en kwam ik bij quality care massage uit.

Ik werd vriendelijk ontvangen door de masseuse en voelde me meteen op mijn gemak. De massage die ik ontvangen heb was zeer rustgevend. De masseuse straalde een enorme rust uit en hierdoor werd ik ook snel ontspannen.

Dank je wel voor deze fijne ervaring! Kees is een erg prettige, open, vriendelijke en respectvolle masseur die verstand van zaken heeft. Hij heeft veel plezier in zijn vak en neemt alle tijd voor je en geeft je aandacht. Hij staat open voor aanwijzingen en geeft je nooit het gevoel raar te zijn of te zeuren. Tijdens de ontspanningsmassage van Maya kon ik eindelijk na tijden weer eens echt ontspannen. Tijdens mijn werk heb ik vaak te maken met stressvolle momenten. Na de massage voelde ik me als herboren en kon ik weer fris aan de slag.

Door de massage eens in de maand te herhalen, kan ik beter functioneren. Sinds ongeveer twee jaar word ik wekelijks gemasseerd door Maya. Wat ik iedere keer weer als een heel prettig welkom ervaar zijn de warme handdoeken. Daarnaast is de toewijding waarmee wordt gemasseerd een weldaad.

Het was echt heerlijk, een uurtje op tafel en ik was helemaal relaxed. Schone ruimte en ik mocht kiezen of ik wel of geen muziek wilde. T voelde heel vertrouwd en ik kon mijn verhaal ook nog kwijt. Ik heb nu het idee dat ik er weer tegenaan kan, ik kom zeker terug!

Heerlijk om even helemaal niets te moeten en jezelf helemaal over te geven aan de massage! In combinatie met reiki niet alleen ontspannend maar je voelt na afloop de energie weer door je lijf stromen! Ik heb zelfs nog wat tips meegekregen om pijnlijke gespannen plekken,waar ik normaal zelf niet bij kom, middels een handig foefje toch zelf te kunnen masseren!

Kom er al jaren en ga er iedere keer weer met een voldaan gevoel vandaan. Heerlijke en ontspannen massage. Je kunt er helemaal tot rust komen. Mariam is erg veelzijdig en heeft meerdere technieken op gebied van massage geleerd. Dus er is altijd wel een massage die bij u past De studio bevindt zich op de 1e verdieping Dus een trap op. Eerst even een in-take en daarna lekker liggen. De ruimte is sfeervol ingericht, gedempt licht rustgevende muziek erbij.

Fijne handen zie lekker aanvoelen. Een écht aanrader voor Roosendaal. Ik ben terecht gekomen bij John met ontzettende pijn aan mijn linker schouder kon mijn arm zelfs amper bewegen. John pakt precies de goede plekken en masseert het er allemaal uit..

Na de behandeling was ik zo ontspannen heerlijk. Heb daarna geen last gehad meer van mijn schouder dus zeker een aanrader als je ergens last van heb: Ik heb genoten van de goede service door deze profesionele masseuse. Druk, hectisch kom ik elke keer weer bij Simone aan.

De ene keer te vroeg, de andere keer te laat. Het maakt niet uit. Elke keer weer een warm welkom in een rustige,ontspannen omgeving.

Al na 5 minuten weet Simone mij stil te krijgen en dat is een hele prestatie en overkomt mij een totale rust en ontspanning. En dan de wetenschap dat dat zeker nog een uur duurt. Een belevenis van top tot teen! Erg goed bevallen, vriendelijke masseur die verstand van zaken heeft. Rustgevende muziek tijdens de massage was heerlijk.

Zeker voor herhaling vatbaar. Massage ruimte in Utrecht is erg mooi, daar is de massage goed te combineren met een bezoek aan de kapper of beautysalon welke zich in hetzelfde pand bevinden. De massages zijn heerlijk en bijna nooit hetzelfde.

Of dat nu opgestapelde spanning in mijn nek is of een blessure van het sporten. Ik kijk er dagen van te voren naar uit om weer langs te gaan. De sfeer die Simone creëert is erg ontspannen en ze neemt echt even de tijd voor je.

Sinds vorig jaar klant bij Simone. Zeer ontspannend en prettig. De sfeer is erg goed en Simone is een bijzonder innemende vrouw. Ik voel mij elke keer als herboren. Ook nu tijdens mijn zwangerschap een echte aanrader. Een hartelijk welkom in een fijne Oosters geurende kamer. Gelegenheid tot het nemen van een douche omdat ik wat bezweet was. Een prima massage met volgens mij een cominatie van technieken. Op het einde nog een voet-reflexmassage gehad.

Ik heb me zelden zo goed gevoeld na een massage. Alsof ik beter in mijn vel zat en gemakkelijker kon bewegen. Ik bezoek Simone regelmatig voor een heerlijk ontspannende massage in eerste instantie voor hoofdpijn- en nekklachten, die inmiddels ook echt zijn verminderd! Onder een stapel warme dekens kun je optimaal ontspannen. Simone is een ontzettend warme, open en oprechte vrouw met veel gevoel voor het lichaam.

Af en toe ben je het jezelf gewoon verplicht om even voor jezelf te kiezen en dus koos ik voor een heerlijke ontspanningmassage. Even geen krijsende kids of verplichtingen van werk Oh dit was zo lekker. Ik was erg gestresst en toen ik wegging was ik helemaal ontspannen. De masseur was erg vriendelijk, rustig en nam lekker de tijd voor me. Ik ben door Henny gemasseerd, gekneed, uitgetrokken, gerold, gepijnigd, gekieteld en in rust gebracht. Begonnen met een glas thee voor de massage.

Een warm weldadig gevoel is het resultaat. Ook eindigen met een glas thee zodat de afvalstoffen eruit gespoeld worden. Wat een ervaring om zo tot rust te komen. Zowel fysiek als in mijn hoofd. Een echte aanrader als je op zoek bent naar net dat beetje meer, dat beetje extra. Een erg plezierige ervaring.

Vooral de persoonlijke, klantgerichte en betrokken benadering viel op en beviel buitengewoon. Je word heel vriendelijk ontvangen. Alles word ruim van te voren op een lekkere temperatuur gebracht waardoor je het niet koud hebt aan het begin.

De sfeer is heel relaxed en je krijgt ook nog een kopje koffie of thee. De prijs is zeker niet zo hoog als bij diverse massage salons, maar nog veel lekkerder en langer. De massage is echt geweldig, je voelt je zo ontspannen en herboren, zeker aan te raden Ook de hotstone massage is heerlijk.

Ga zeker weer terug voor een massag, probber het regelmatig te gaan doen, goed voor lichaam en geest. Rachel is een verademing in deze sector, waar niet iedereen biedt wat zij belooft. Heerlijk ontspannen met een fleugje erotiek De professionele aanpak en aandacht van Rachel verdrijven je pijntjes en stress.

Ben nu 3 keer bij Els geweest en iedere keer was het heerlijk. Ik kon mij iedere keer overgeven aan haar gevoelige handen. Wat prettig was het de laatste keer dat zij zo goed mijn gevoelige nek kon laten ontspannen. Voelde mij zo goed erna. Geef deze massage mijzelf nu iedere maand kado. Zeer tevreden ben ik! Ik kwam met een pijnlijke nek en schouders bij salon Dahla. Allereerst was de ontvangst zeer vriendelijk en geruststellend. Er wordt goed geluisterd naar je klacht. De massagekamer is erg mooi, lekkere geurtjes, kaarsjes, je voelt je helemaal op je gemak.

Ik ging volkomen ontspannen naar huis, zonder nekpijn, wat een zaligheid was. De prijs 35 vr 1 uur is voor mij ook zeer aantrekkelijk, dus ik kom zeker terug! Gisteren een ontspannings massage gehad dit is zeer goed bevallen, de massage was goed de massage ruimte is sfeervol en lekker verwarmd. Wat ik prettig vond was dat er niet op de minuut wordt gekeken maar er alle tijd voor wordt genomen om er een goede massage neer te zetten. Dit is een absolute aanrader.

De studio is zeer rustig landelijk gelegen. Deze vrouw is zeer gastvrij en charmant. Accomodatie is leuk opgezet. Na een bezoek bij de heer La Pierre voelde ik mij als herboren!! Prettige ontvangst, duidelijke uitleg, zeer ontspannende en relaxte massage in een prettige omgeving. Volgende afspraak is reeds gemaakt, een echte aanrader. Met vriendelijke groet, P. Je massage was geweldig en ik kom zeker snel weer terug.

Als vrouw ga je niet snel naar een masseur en zeker niet naar iemand die je niet kent. Maar moet eerlijk zeggen ik wou dat ik dit jaren eerder had gedaan. Groetjes Anke uit Losser. De massage was een zeer prettige ervaring en totale onstpanning. Iets waar je in deze hectische tijd eigenlijk niet zonder kan.

Ik ga de andere massages zeker ook een keer proberen. Zeer goede massage waarbij extra aandacht wordt gegeven aan de zwakkere delen van het lichaam om die dmv geurende olie zoals jasmijn los te krijgen. Kom er nu enkele jaren en ga er steeds weer terug.

Kan het iedereen aanraden om eens langs te gaan op de Schieweg. Na een tijdje met rug-en schouderklachten te hebben rondgelopen had ik toch maar besloten om dit te laten behandelen. Omdat ik goede verhalen hoorde over vader en dochter Schrader heb ik bij hen een afspraak gemaakt. Ik kon vrij snel terecht en na de behandeling voelt dit echt als een bevrijding!! Ik ga snel weer een afspraak maken!! Margriete doet wat ze belooft: Ze is vaardig - en bovendien heel aardig, ook belangrijk.

Als je in de buurt woont: Je zult er geen spijt van krijgen. Margrietes handen levert vakwerk, in een volkomen ontspannen en open sfeer. Prettige, rustgevende omgeving, vakkundig advies en bovendien nog een heel aardig mens ook.

Wij hebben samen het mini high tea arrangement gedaan. We werden hartelijk ontvangen en voelde ons meteen thuis. Op de site staat aangegeven dat het voelt als een korte vakantie nou zo hebben wij dat echt ervaren.

De massage was echt ontspannen en het arrangement was goed verzorgt. Dus wat ons betreft een echte aanrader. Ik werd gastvrij ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. In een romantische kamer met kaarsen kon ik me volledig ontspannen en viel zelfs bijna in slaap. De massage was heerlijk en ik heb de volgende afspraak al in mijn agenda staan. Ik heb de massage als zeer positief ervaren en voelde mij weer helemaal energiek!

Het is zeker een aanrader! Ik kreeg een cadeaubon van mijn man die erg leuk was verpakt met een leuk cadeautje. Ik belde voor een afspraak en ik kon diezelfde week nog terecht!

Wat mij opviel is dat er eerst een intakegesprek plaatsvond. Dit in tegenstelling tot andere salons waar ik ben geweest. Al met al een zeer positieve ervaring! Ik heb een klachtgerichte ontspannings massage gehad. De ontvangst was goed. De tafel heerlijk warm, voor het eerst even niet nagedacht, heerlijk in een roes gelegen, schouders goed aangepakt, een heerlijke massage, nog nooit eerder bij iemand zo ervaren! Ik kom elke week bij Grietje voor een ontspannings- of shiatsu massage.

Vanwege mijn werk heb ik vaak last van rugklachten, daarom ga ik elk weekend naar grietje zodat ik wat minder last heb en daardoor meer dingen kan doen met de kids. Na de ontspanningsmassage aangevuld met een hotstone massage voelde ik me herboren. Het was een fijne ervaring. Tineke is heel deskundig en professioneel. Ze gaf me ook nog tips voor in het dagelijks leven, heel handig! Ontspanningsmassage in de ware zin van het woord!

Tineke verstaat de kunst van het masseren zó goed dat je volledig in het geheel opgaat. Rust en ontspanning in een omgeving die ieder prikkel van buitenaf uitsluit. Ik had last van nek en rug ik had een ontspanning massage geboekt, geen last meer en dagen daarna voelde ik me nog super Eindelijk ook weer een nacht heerlijk geslapen. Haar kalmte en de prettige atmosfeer deden de rest. Ik merk dat de persoon die de massage geeft belangrijker is dan de methode die wordt gebruikt.

Voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik vond de ontspanningsmassage bij Djoena Beautysalon heerlijk, het was echt ontspannen met op de achtergrond heerlijk rustige muziek. Ze is erg vriendelijk en het is zeker een aanrader om hier naartoe te gaan. Ik kom zeker terug bij haar. Ik heb een ontspannings massage gehad ik was er voor de eerste keer ten eerste moest ik een half uur wachten omdat er geen meisje was! Josje is een zeer empathisch persoon met aandacht voor de aangegeven klachten en respect voor de mens.

Mijn lijf heb ik vol vertrouwen in handen van Josje gegeven. Een eerlijke ervaring, voor herhaling vatbaar. Heerlijke massage, genezende handen en een warm welkom. Via de Zorgpraktijk kwam ik bij Janine terecht met spit klachten onderrug. Kijk anders maar eens op www. De ontspanningsmassage voelde lekker aan. Er was ontspannende muziek op de achtergrond. Ook heb ik kennis gemaakt met de hotstone massage. Deze voelde heerlijk en is zeker voor iedereen een aanrader!

Ik ben bij Body Boost Massage terecht gekomen via een vriendin die hier al een aantal jaar komt. Had ik maar eerder geluisterd, sinds ik mij hier laat masseren zijn mijn schouder en arm klachten stukken minder! Ondanks dat het een ontspanningsmassage is, wordt er ook klachtgericht gemasseerd, en dat is wel zo fijn! Body Boost Massage is zeker een aanrader!

Dit keer weer een heerlijke ontspannende massage! Met warme olie, hotstones en zelfs cups! Sinds kort geeft Rob ook cuppingmassage. Deze vorm van massage is goed bij Rob Prins van massagepraktijk Prinsheerlijk in Mijnsheerenland. Prachtige, knusse salon met warme kleuren en sfeervolle haard. Eindelijk geen steriele witte salon. Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de persoons gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden.

Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal. Wil je je tweedehands auto verkopen?

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Voor het gebruik van Speurders. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Wij gebruiken cookies Akkoord. Soort aanbieder Particulier Zakelijk Soort Aangeboden Gevraagd Ja 41 Nee

.

Erotische massage vianen erotische massage almelo

Erotische massage vianen erotische massage almelo Entree was keurig netjes evenals de kamer en de douche waar ik gebruik van heb gemaakt Ik kreeg een werkelijk kei goede massage van Nong, een leuke knappe dame. Geef deze massage mijzelf nu iedere maand kado. Spieren en huid weer soepel en in conditie. Van top tot teenzo goed voor de huid de olie spieren en niet te vergeten de ontspanning waar je dagen plezier van hebt. Het is zo ontspannend, dat ik er de laatste keer bij in slaap viel.

: Erotische massage vianen erotische massage almelo

NEUKEN IN VEENENDAAL PIJPEN IN DE NATUUR Ik heb een drukke baan en zo'n moment voor mijzelf is belangrijk. Het was me aangeraden door mijn vriendin die al meerdere malen hier geweest is, was voor mij de eerste keer. Dus wat ons betreft een echte aanrader. Bedankt Nongik kan alweer niet wachten priveontvangst amsterdam squirten de volgende massage. Ik bezoek Simone regelmatig voor een heerlijk ontspannende massage in eerste instantie voor hoofdpijn- en nekklachten, die inmiddels ook echt zijn verminderd! Als Achterhoeker denk je niet snel aan alternatieve geneeswijze.
Erotische massage vianen erotische massage almelo 341
Erojobs nl jongen zoekt sex Ik heb afgelopen vrijdag een heerlijke middag bij bep gehad,ik heb de massage praktijk via internet ontdekt,het klikte gelijk goed tussen ons en heb een heerlijke massage van haar mogen ontvangen, de warmte en de liefde die ze erbij uitstraalt is enorm ik voelde me ook gelijk veilig bij haar en heb ook fijn met haar kunnen praten. Sinds ongeveer twee jaar word ik wekelijks gemasseerd door Maya. Roos on januari 18, 3: Perfect, op slag was de kramp verdwenen die ik na de massage van de kuiten had opgelopen. Het werkt bij mij veel vlugger en het is "erotische massage vianen erotische massage almelo" heerlijk ontspannend ook.

Vervolgens rug en nek op identieke wijze, dus de billen kwamen al met al ruimschoots aan bod. Nieuw was voor het verzoek om op m'n zij te gaan liggen, dijen buiten- en binnen kant , armen waren nu aan de beurt.

Nadat de linker- en de rechterzijde gemasseerd waren werden er rek- en strekoefeningen op mij uitgeprobeerd. Perfect, op slag was de kramp verdwenen die ik na de massage van de kuiten had opgelopen. Bij het onderhanden nemen van buik en liezen werd en een ontwakende erectie genegeerd.

Nogmaals, Nong is niet preuts maar voor extra dienstverlening ben je op de Zwaan aan het verkeerde adres. Tot slot een voeten- hoofd- en oormassage. Vooral dat laatste zie je niet vaak gebeuren in een Thaise salon. Heb ik dan helemaal geen punt van kritiek?

Ook de overdadige hoeveelheid reukloze babyolie werd niet verwijderd. Wel werd mij aan het einde van de sessie een flesje water aangeboden. Een beetje glibberig en moeilijk om grip te krijgen om het flesje te openen. Resumé Een salon die je gerust aan je vrienden kunt aanbevelen. Bel voor een afspraak, want dan is Nong Thaise Massagesalon de oplossing voor u! Bij Nong wordt je zeer goed behandeld.

Zij straalt rust uit en haar massage doet mij letterlijk echt ontspannen. Volgende keer nog meer ontspanning door het gebruik van sauna en de infrarood voetmassage. Ik sport veel fietsen en fitness een massage doet mij dan ook goed. Spieren en huid weer soepel en in conditie. Van top tot teen , zo goed voor de huid de olie spieren en niet te vergeten de ontspanning waar je dagen plezier van hebt. Bedankt Nong, ik kan alweer niet wachten op de volgende massage. Voor de eerste keer een Thaise massage gehad, het was echt voortreffelijk.

Het is echt heerlijk , leuke rustige kamer, zachte Thaise muziek , echt heel ontspannen. Nong mij zie je snel weer terug. Volgende keer een sauna vooraf, vanwege Nongs tijdschema voor de volgende , kon het niet plaatsvinden. Ik zag wel dat het een sauna is , met gerichte straling en regelbaar. Dat moet dan de volgende keer plaatsvinden. Afgelopen maandag massage gehad bij Nong prima bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.

Goede ruimte en rustige masseuse, lekkere warme olie. Nong als je zo door gaat ga je het zeker redden met de massages en in nederland. Tot een volgende keer groet Jan Vos. Goede ruimte en rustige masseuse, lekkere warme olie Nong als je zo doorgaat ga je het zeker redden met de massages en in Nederland. Email will not be visible required.

Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Home » Overijssel » Almelo » Nong Thaise massages. De Zwaan 50 Postcode: Processing your request, Please wait Gerelateerde vermeldingen andere vermeldingen in Almelo waarin u mogelijk bent geïnteresseerd Eduard on februari 10, 4: Mieke on januari 20, 7: Ik vind het heerlijk en voel me lichamelijk ook echt ontspannen.

Roos on januari 18, 3: Jan Vos on november 30,

KIK SEX CHAT OUDE VROUWENSEX