Lekkende kut strakke schaamlippen

lekkende kut strakke schaamlippen

. Hij staat galant op als ik terug in de woonkamer kom en ik merk onmiddellijk de enorme bobbel in zijn strak gespannen broek. Willem kon niet zo snel iemand bedenken, maar Annie vulde zijn gedachten "lekkende kut strakke schaamlippen," je wilt zelf wel eens jou grote lul in haar kutje steken, of niet. Klik hier voor meer webcams!! Als ik me weer flink heb laten neuken vertel ik het hem dan ook eerlijk en dat maakt hem ongekend geil. Karen zat na te genieten van haar orgasme, Willem was opgestaan en de juf neuken nederlands sex zijn broek zakken en stond met stijve lul voor haar. SEX MASSAGE ARNHEM SEKS LIMBURG

Lekkende kut strakke schaamlippen

Lekkende kut strakke schaamlippen

Even nog dutten en toen Willem weg ging sprak Annie af dat ze hem zou mailen wanneer hij naar Karen kon. Willem las in het mailtje dat hij vrijdagavond bij Karen langs kon komen en dat Annie nu iedere avond luisterde naar haar aftrekkende zoon en daar wel erg geil van werd. Die vrijdag ging Willem opgewonden naar de flat van Karen, hij belde aan en ze deed open. Hij zag een blonde slanke vrouw, haar tot op haar schouders, ongeveer 1.

Haar borsten hadden zeker maat c, haar heupen waren vrouwelijk gevormd en haar benen waren lang en slank. Ze liet Willem binnen en gaf hem een welkomstzoen op de wang en liet even haar hand over zijn kruis glijden.

Willem liep achter haar aan en zag haar heupen vrouwelijk schudden en haar jurkje liet de vormen van haar billen goed zien. Het gebruikelijke kopje koffie werd geserveerd en Karen ging naast Willem op de bank zitten. Nog voor het eerste kopje op was waren hun handen al op onderzoek uit en toen Willem zijn hand onder haar jurkje verdween spreidde ze bereidwillig haar benen.

Hij voelde in plaats van een slipje haar kut, een paar glibberige schaamlippen en toen hij zij vinger naar binnen drukte voelde hij een warme schede.

Hij stond op en beurde haar jurkje op, op zijn knieen voor de bank ging zijn hoofd onder haar jurkje, hij zag haar kut, kaal en nat, haar kleine schaamlippen staken uit haar kut en haar klit lag als een klein lulletje bovenaan haar kutje. Zijn tong gleed over haar schaamlippen en hij proefde voor het eerst haar smaak, hij vond het pittig en kruidig, erg lekker. Willem genoot, maar Karen nog meer, ze kreunde, eindelijk iets anders dan mijn vingers, eindelijk weer geil met een ander, heerlijk, geil, bef me, oh, ik kom klaar.

Willem moest haar heupen vasthouden, anders lukte het niet om haar klit in zijn mond te houden. Karen zat na te genieten van haar orgasme, Willem was opgestaan en liet zijn broek zakken en stond met stijve lul voor haar. Ze keek er begerig naar, die wil ik in mijn kut hebben, zei ze en ze stond op, ze pakte Willem zijn lul en trok.

Terwijl ze haar jurkje over haar hoofd trok, wilde ze dat Willem zijn kleren ook uit trok en naakt liepen ze naar haar slaapkamer. Ze liet zich op haar rug vallen en uitnodigend deed ze haar benen wijd. Willem keek naar haar, hij vond haar mooi, haar borsten vielen iets naar buiten, maar stonden nog overeind, haar venusheuvel was helemaal kaal, net als haar schaamlippen, haar lange slanke benen lagen uitnodigend wijd. Willem kroop er tussen en haar hand pakte zijn lul en stuurde hem naar haar kut.

Willem duwde en Karen deed haar heupen omhoog, als een handschoen paste haar kut om zijn lul. Een fantastisch gevoel maakte zich van hun meester. Eindelijk, dat is lang geleden, een lul in mijn kut, kreunde Karen.

Voor Willem voelde het ook anders, neuken vond hij heerlijk, maar dit voelde meer, hij begon langzaam en voelde het tot in zijn kruin. Het was net een droom, heerlijk vulden ze elkaar aan en toen ze allebei gelijk hun orgasme bereikte leek het een utopie. Toen Willem van haar afgleed was zijn lul niet eens helemaal slap. Karen zag dit en zoog hem in haar mond, masseerde zijn ballen en maakte hem weer stijf. Ze ging op handen en knieen zitten en bood haar mooie ronde billen aan, Willem begreep het en toen hij achter haar zat, gleed als vanzelf zijn lul in haar kut.

Weer ging het als in een dans, Karen haar heupen kwamen naar achteren als Willem toe stootte. Samen neukten ze de sterren van de hemel, in een heerlijk cadans bereden ze elkaar en weer kregen ze het voor elkaar om gelijktijdig een hoogtepunt te bereiken. Karen liet zich op haar zij vallen en trok Willem mee. Ze bleven liggen en toen Willem zijn hand om haar heen sloeg en haar tegen zich aan trok, zakten ze allebei in een ontspannen slaap.

Inmiddels had Annie een natte kut, haar gedachten waren bij Karen en Willem die nu wel zouden neuken en ook dwaalden haar gedachten naar aftrekkende zoon op zijn kamer. Haar hand gleed via haar broekband naar haar kut en ze begon zich te vingeren. Ze was toe aan haar vibrator en ze liep naar boven, op de overloop kon ze het niet laten, ze luisterde even aan de deur van haar zoons slaapkamer.

Ze hoorde zacht gehijg, onwillekeurig ging haar hand naar haar kut. Even stond ze daar, toen dacht ze, nu of nooit en ze liep de kamer van haar zoon binnen. Maarten, haar zoon schrok zich te pletter maar zijn moeder vroeg of ze hem kon helpen en ze sloeg zijn dekbed weg. Zijn lul was aan het verslappen, maar daar wist Annie wat op en ze zoog de lul van haar zoon haar mond in en met een hand masseerde ze zijn ballen. Zijn lul stond onmiddellijk weer en eigenlijk meteen spoot hij haar mond vol.

Annie slikte alles door en kwam overeind. Zo, dit is beter als aftrekken, zei ze terwijl ze zich uitkleedde. Ze zag dat de lul van haar zoon niet eens afzwakte en toen ze haar kleren uit had, stond er gewoon een stijve lul op haar te wachten. Maarten keek zijn ogen uit, zijn moeder naakt en ze had echt een mooi lijf, niet groot, maar alles in goede verhoudingen.

Mooie borsten en een kaal geschoren venusheuvel en kale schaamlippen, gewoon een mooie vrouw. Annie kroop over hem heen en stuurde zijn lul naar haar kut, voorzichtig liet ze zich zakken en langzaam kwam ze weer omhoog.

Weer liet ze zich genietend zakken en voelde de handen van haar zoon Maarten aan haar borsten voelen en haar tepels stijf maken. Rustig begon ze te neuken, ze genoot en ook Maarten genoot van zijn eerste neukbeurt, hij had nooit zo naar zijn moeder gekeken.

Hij had haar nooit gezien als een neukbare vrouw, een geile vrouw, maar nu zag hij haar met andere ogen. Hij zag dat zijn moeder ook gewoon een geile vrouw kon zijn en dat ze hem nu ontmaagde.

Met haar vrije hand vingerde Annie zichzelf klaar, ook Maarten kreeg weer een orgasme. Annie keek verheerlijkt gezicht naar haar zoon, Maarten glimlachte naar zijn moeder en hij voelde nog eens aan haar borsten. Annie bewoog met haar onderlichaam heen en weer, Maarten zijn verslappende lul werd weer gestimuleerd door deze beweging.

Annie voelde het ook en stond op, trok haar zoon overeind en trok hem mee naar haar slaapkamer. Even wat frisse lucht happen. Niets zo geil als een vrouwelijk orgasme. Vrouwtje met haar tong in de creampie.

Heerlijk melkkutje wordt stevig uitgemolken. Creampies zijn jonge Monica haar specialiteit. De creampie rosbief van Lela Star. Mollige tante met spuitend poesje. Krullebol met een geile creampie. Kutje vakkundig klaar gevingerd. HD Close Up van een kaal en zeiknat kutje. Deze prachtige negerin met druppend kutje wil een grote negerlul.

Speelse Sasha geniet van speelkwartiertje. Stiekem in haar harde gladde tepeltjes knijpen. De anatomie van het jonge meisjes kutje. Vingerend meisje in close up. Een creampie van haar eigen kutvocht. Caroline kijkt in de spiegel naar haar natte kutje en begint te vingeren.