Sperma tongen kutje gluren

Hij hield zijn vinger voor zijn lippen ten teken dat ik moest stil zijn. En dan wenkte hij mij dichterbij. Hij schoof zelf opzij van tussen zijn vrouwtje haar benen en deed mij teken zijn plaats in te nemen. Al die tijd bleef zijn hand stilletjes haar kutje strelen. Het vrouwtje had mij nog niet eens gezien. Ik kroop tussen haar benen en een fractie van een seconde voor mijn tong haar kletsnatte kut raakte, trok hij zijn hand weg. Het kan niet anders of het vrouwtje moet gedacht hebben dat hij verder ging waar hij daarnet gestopt was.

Haar overvloedig aanwezige sappen smaakten overheerlijk op mijn tong en ik dacht dat ik mijn kloten spontaan zou ledigen in het zand. Maar zo ver kwam het gelukkig niet. Plots zag ik wat hij van plan was. Hij zette zich schrijlings over haar. Vermits de zon van achter haar kwam, viel zijn schaduw niet op haar gezicht. Met zijn benen wijd gespreid zakte hij stilletjes door zijn knieën.

Ik wachtte vol spanning af wat er stond te gebeuren terwijl ik hevig haar kittelaar tussen mijn lippen in en uit liet glijden. Iets waar ze zo te zien erg van genoot. Ze lag met open mond te zuchten en te steunen.

Op het ogenblik dat zijn lul haar lippen raakte zoog ze die onmiddellijk naar binnen. Pas enkele tellen later realiseerde ze zich dat er iets niet klopte.

Ze voelde een mond op haar kut, handen op haar dijen en een lul in haar mond. Tenzij hij zich in de 69 positie had gedraaid kon dit niet. En dan had haar gezicht in de schaduw moeten liggen. Zodra haar nikkel gevallen was, spuwde ze zijn lul uit en keek naar onder om te zien wie er daar aan haar hete doos lag te likken. Toen ze mijn onbekend hoofd half boven haar kuthaartjes zag uitsteken keek ze naar boven en zag haar man lachend boven haar zitten. Haar hoofd was al rood van de deugd die ze had doordat ik zo met haar bezig was en het werd zo mogelijk nog roder.

Haar man gaf haar echter geen tijd hier veel kabaal over te maken en stak prompt zijn ondertussen weer wat stijvere pik terug in haar mond. Het duurde nog even en toen had ze zich waarschijnlijk bij de situatie neergelegd want ze bereikte een orgasme om u tegen te zeggen. Haar sappen spoten echt in mijn gezicht en ze gorgelde tegen de lul in haar mond die ondertussen ook weer stokstijf geworden was.

Haar man hield zich even stil tot haar orgasme over was. Daarna begon hij haar echt in haar mond te neuken. Op een gegeven moment haalde hij zijn lul uit haar mond en zakte naar beneden.

Ik wist wat er komen zou. Ik maakte een beetje plaats zodat hij bij haar kletsnatte kut kon komen. Hij stootte een paar maal maar zat er steeds naast. Ik pakte zijn lul in mijn hand, trok zijn voorhuid goed achteruit en wreef hem een paar keer over haar hete scheur voor ik ham naar binnen stak. In een stoot gleed heel die lange fijne lul naar binnen. Ik dacht na wat ik nu ging doen. Vermits ik zelf bi ben heb ik geen problemen met een mannenlul, maar ik wist echter niet hoe hij hierover dacht.

Ik lag nog steeds op mijn knieën tussen hun benen met mijn gezicht vlak bij de stampende lul en zeiknatte kut. Ik kon dit niet laten gaan. Ik stak mijn tong uit en begon haar zo goed en zo kwaad te likken terwijl ik de lul ook tegen mijn tong voelde wrijven. Ik proefde de sappen nog beter nu. Zijn pik bracht ze mee naar buiten en ik likte ze op. Op een gegeven moment schoot zijn pik uit haar kut omdat hij te hevig werd. In plaats van hem er onmiddellijk terug in te steken, drukte hij hem omlaag en naar achter zodat ik er goed bij kon komen.

Ik kon hem niet in mijn mond nemen maar kon hem wel helemaal schoonlikken. Dat herhaalde zich een aantal malen. Hij sopte zijn lul in haar kut en ik likte hem weer droog. Ik vond echter dat het tijd werd dat ik van mijn zaad verlost werd.

De spanning in mijn ballen was bijna ondraaglijk geworden. Ik zette mij recht en kroop naast het vrouwtje haar hoofd. Mijn vuist ging hevig op en neer. Mijn eikel leek klaar om uiteen te spatten. Purperrood van het bloed. Ze zag mijn hete pik naast haar hoofd en keek naar haar man. Die knikte alleen maar en pompte voort. Toen stak ze haar hand uit en pakte mijn fluit.

Die trok ze zonder aarzeling recht in haar mond. Ik boog mij voorover zodat ze er makkelijker bij kon. Enkele tellen later deed ik in haar mond wat haar man in haar kut deed. Ik neukte haar mond. En ze kon het goed hebben. Ik voelde haar tong over mijn eikel en langs de rand glijden en ze zoog als een stofzuiger.

Dit kon ik niet lang houden. Ik hoorde ook aan de ademhaling van haar man dat die bijna zijn doel bereikt had. Het leek wel of hij een marathon gelopen had. Toen ik mijn ballen voelde krampen waarschuwde ik haar dat ik ging spuiten. Ik verwachtte dat ze mijn pik zou uitspuwen, maar niets was minder waar.

Ze trok mij nog dieper in haar mond en haar tong gleed over mijn ganse lul. Dit was voor mij te veel en straal na straal heet, kleverig wit sperma verliet mijn pisbuis. Ik zag dat ze moeite had om het allemaal in haar mond te houden omdat een deel er langs haar mondhoeken uitliep. Toen ik helemaal leeggespoten was, trok ik mijn lul uit haar mond. Ze opende die ver en liet haar man het sperma zien dat ik overvloedig in haar had gespoten. Dat was de druppel die ook zijn emmer deed overlopen.

Hij trok zijn lul uit haar kut en haastte zich hem naar haar gezicht te brengen. Ik vond deze kans te schoon om te laten liggen. Ik boog mij voorover en zette mijn mond ook in de buurt van de hare. Hij begon te spuiten. Wat een vloed zeg. De eerste straal pletste in mijn gezicht. Daarna richtte hij zijn lul op haar en spoot een straal half in haar mond half in haar gezicht.

Daarna kwam hij weer naar mij toe en stak zijn lul een heel eind in mijn mond. Daar spoot hij nog zeker 3 à 4 stralen voor zijn ballen leeg waren. Ook ik had het zaad nog in mijn mond gehouden. Net zoals zijn vrouwtje met het mijne had gedaan. Ik draaide mijn gezicht op het hare en opende mijn lippen op de hare en liet zijn sperma bij haar in de mond lopen. Onze tongen speelden met het heerlijke goedje tot we er alle twee vol van hingen.

Ik slikte wat ik nog in mijn mond had door en begon haar gezicht af te likken. Zodra ik klaar was, deed zij bij mij hetzelfde. Enkele minuten later had ik mijn rugzak gepakt, mijn handdoek naast de hunne gelegd en zaten we met z'n drieën bij te komen van de doorstane emoties. Pas nu stelden we ons aan elkaar voor. We staken alle drie een sigaretje op en genoten. Terwijl we daar zaten vertelde ik hen dat ik ook het ganse gebeuren van het andere stel gevolgd had van boven op de duin.

Ze snapten meteen dat ik hen moet zien aankomen hebben en dat ik ook moet gezien hebben dat zij zich achter de golfbreker verborgen om het tafereel gade te slaan. Ik kreeg toch wel het vermoeden dat ze me gezien had. Draaiend met haar kontje bekeek ze zich zelf nogmaals in de spiegel.

Nu ging haar linker hand naar beneden en ze wreef daar mee over haar kruis. Je kon heel duidelijk zien dat ze geil was en ontzettend aan het genieten was. Haar andere hand deed ze ook naar beneden maar deze verdween in haar slip, deze werd gevolgd door de andere hand.

Met twee handen in haar slip stond ze daar nu voor de raam aanstalten makend om zich zelf te bevredigen.

Ik richtte mijn verrekijker nu wat naar beneden en zag dat ze zich zelf stond te vingeren. Haar handen bewogen steeds sneller en ze genoot geweldig. Ze stopte en draaide haar kontje richting mij en deed hel zwoel haar slip naar beneden. Daarna stond ze met haar blote kontje naar mij te wiebelen, Dit was voor mij de bevestiging dat ze me gezien had. Nu ging ze op het puntje van de tafel zitten en zette een been op de stoel naast haar.

Ik had nu prachtig uitzicht op haar kaal geschoren poesje. Ik keek nog eens goed door mijn verrekijker en ik zag haar nu lachen. Deze meid had mij door en zat me op een geweldige manier uit te dagen. Ik was ondertussen ook best geil geworden en haalde mijn stijf geworden jongeheer te voorschijn. Ik keek weer naar haar en ze zat zich nu in de volle spotlicht te vingeren. Langzamerhand was ik ook zo geil dat ik zelf nu aan mijn lid begon te trekken.

Ik stond nu op zodat zij mij nu ook goed kon zien, Plotseling stak ze haar duim omhoog als blijk van waardering. Ze ging nu zelf staan en trok haar T-shirt uit en kwam ik oog in oog te staan met een prachtig gevulde bh. Nu stak ik mijn duim omhoog als blijk van waardering waarop zij vervolgens haar bh losmaakte en uit deed. Ik pakte mijn verrekijker die ik aan de kant had gelegd nogmaals om haar borsten goed te bekijken.

Wat had die meid een paar prachtige borsten redelijk van formaat en niet hangend gewoon weg fantastisch. Ik legde mijn verrekijker aan de kant en bekeek haar zo, Ze was haar kutje nu met een vibrator aan het bewerken. Tijdens dit aanblik begon ik mezelf ook af te rukken en kwam in een mum van tijd klaar. Aan haar bewegingen kon ik zien dat ze ook op het punt stond een orgasme te krijgen. En ja wel ze begon hevig met haar lichaam te bewegen en liet zich daarna op een stoel zakken.

Ze likte haar vibrator helemaal schoon en legde hem op de tafel. Ze stond nu op en ging voor de raam staan en stak haar duim omhoog, En sloot toen de gordijnen. Zelf ging ik toen naar de badkamer en waste snel mijn pik schoon zodat mijn vriendin er niets van zou merken. Daarna liep ik naar beneden en zei tegen mijn vriendin dat ik wilde gaan slapen, oké zei ze ik ga mee want ik ga morgen met mijn vader en moeder naar zee.

De volgende morgen werd mijn vriendin na het ontbijt opgehaald ik zwaaide haar uit en ging naar binnen. Een kwartiertje later ging de telefoon en hoorde ik een onbekende maar leuke stem aan de andere kant. Hallo zei ze je kent mij alleen van zien en ik jou ook maar ik wil je beter leren kennen vertelde ze. Ja zei ze ik zag net dat je jou vrouw uitzwaaide en heb toen gekeken op welk huisnummer je woont en het telefoon nummer opgezocht.

Als je zin hebt kun je over een half uurtje bij mij op de koffie komen zei ze met zwoele stem. Goed zei ik als je zegt waar ik moet zijn waar je gisteren naar stond te gluren zei ze. We legden beiden de telefoon neer en ik rende naar boven en zag haar in slip en bh aan tafel zitten. Ze zat zich zelf op te maken zodat ze er perfect zou uitzien voor mij. Snel liep ik naar de badkamer en douchte me snel en ging me even scheren. Nog een luchtje op zei ik tegen me zelf aankleden en dan ben ik er klaar voor.

Ik liep naar de achter slaapkamer en keek even door de luxaflex en zag dat ze net een lingerie setje aan het aantrekken was. Dit wond me op en ik had er ontzettent zin in. Nog even keek ik in de spiegel en zei tegen me zelf kom jonge je ziet er netjes uit.

Daarna liep ik naar beneden en stapte naar buiten deed alles op slot en weg was ik. Ik liep via de poort naar het huis en belde aan. Na enkele minuten hoorde ik gestommel op de trap en vervolgens ging de voordeur open. Ik gaf haar een hand en een kus direct vol op haar mond en stelde me daarna voor, En bekeek haar even en ze zag er prachtig uit in een stak minirokje en goed gevuld T-shirt.

Zo zei ze je goed uit en stelde zich voor als Bianca. Kom lekker binnen zei ze en sloot de deur achter mij en liep voor me uit naar boven. Ik kon het niet nalaten en keek nog even naar haar figuur en keek bijna onder haar korte rokje. Ze liep nu voor me uit naar de achterkamer waar op het tafeltje al kopjes klaar stonden, Ga zitten zei ze dan haal ik even de koffie. Ze liep weer de trap af en even daarna riep ze ik kom zo de koffie is bijna doorgelopen. Ik stond op en liep de kamer rond en keek ook in de kamer er naast.

Schijnbaar had ze haast gehad want daar lag een hoopje was op de grond gegooid. Boven op lag een slipje ik pakte het en rook er even aan er hing een heerlijke dames lucht aan. Ik ging weer terug naar de kamer en zette me weer op mijn stoel. Nu hoorde ik Bianca weer de trap op lopen en ze had een geurende pot koffie bij. Ze pakte een kopje op en schonk deze in voor mij en bij het neerzetten boog ze voor over de tafel.

Nu had ik even zicht op haar decolleté. Wat ik zag mocht er zeker zijn en dat wilde ik zeker van dichtbij bekijken. Ze schonk ook voor zichzelf een kop koffie in en ging zitten.

We begonnen een gesprek over wat we zoal deden en hoe het met de liefde zat. Bianca bleek vrijgezel te zijn en wilde dit ook zo houden voorlopig zei ze. Ik vertelde haar dat ik al 20 jaar samen woonde met mijn vriendin. Oh zei ze ik had jullie niet zo oud geschat jullie zien er beide veel jonger uit.

Dank je zei ik, Jij ziet er ook fantastisch uit. Ze lachte en dronk haar koffie uit, Dit voorbeeld volgde ik en stond daarna op om vervolgens naast haar te gaan zitten. Bianca stond op en schonk voor beide nogmaals in. Toen ze de koffie pot had neer gezet aaide ik over haar achterwerk en zei tegen haar je hebt een mooi figuurtje. Ze ging weer zitten en zei eerst koffie geile vent, oké eerst koffie zei ik.

Bianca dronk haar koffie wel heel snel op dus ik kon niet achterblijven. Ik zette mijn kopje neer en draaide me naar haar toe. Ik keek in haar mooie ogen en zei toen je was wel heel erg geil bezig gisterenavond. Ja zei ze maar ik kwam een ding te kort en ondertussen legde ze haar hand op mijn kruis. Nou zei ik dan ben je nu op het juiste adres en trok haar bij haar schouders naar me toe.

Ze sputterde niet tegen en ik zoende haar vol op haar mond. Dit werd direct beantwoordt door haar mond te openen en haar tong bij mij naar binnen te duwen. Het werd een gepassioneerde heftige tongzoen.

Op mijn beurt beantwoorde ik dit met mijn handen ik begon stilletjes haar borsten te masseren. Er was geen weerstand te bespeuren du ik ging er vanuit dat ze dit oké vond. Langzaam ging ik met mijn handen naar beneden en ging nu met een hand op onderzoek onder haar T-shirt. Ze had een heerlijk zachte huid en ik ging verder omhoog met mijn hand en schoof nu met mijn vingers in haar bh.

Ze kreunde heel lichtjes en ik begon haar tepel te masseren en deze werd iets stijver. Nu trok ik mijn hand terug en Bianca riep toen kom ga door, Maar ik had iets anders in gedachte. Ik trok haar strakke T-shirt omhoog en Bianca nam het over en deed het helemaal uit.

Nu had ik zicht op haar goed gevulde kanten behaatje. Met twee handen masseerde ik nu haar borsten en deze voelde geweldig aan. Ik voelde Haar handen langs mijn rug naar beneden gaan en ze pakte mijn T-shirt vast en trok net meteen helemaal van mijn lijf.

. Hij pakte zijn lul beet en spoot nog 2 stralen met sperma tegen haar kutje en kontgaatje aan waarna hij zijn lul ook even een klein stukje in haar strakste gaatje liet verdwijnen. Ze zag mijn hete pik naast haar hoofd en keek naar haar man. Vermits de zon van achter haar kwam, viel zijn schaduw niet op haar gezicht. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Ik trok haar strakke T-shirt omhoog en Bianca nam het over en deed het helemaal uit. Ze keek even over haar schouder en schopte haar schoenen uit en stapte uit haar broek.

DIKKE LESBISCHE VROUWEN GEILE BOEREN

GRATIS NEUKEN IN ENSCHEDE ORGASME TIENER