Kut wijd open boerin zoekt sex

kut wijd open boerin zoekt sex

Bij een kleine open plaats gaat zij op een omgevallen boom zitten, een tijd geleden heeft zij hier een deken en wat boeken en papieren zakdoekjes verborgen. Omdat het haar plaats was wilde zij er ook gewoon kunnen zitten en genieten van de stilte en de natuur. Uit de schuilplaats pakt zij de deken, deze legt zij op het gras en gaat erop zitten. Zodra zij zit kijkt zij naar Hector, hij loopt een beetje zenuwachtig om haar heen. Glimlachend denkt zij aan de verhalen die zij heeft gelezen, een hond ruikt dat een vrouw opgewonden is, stond erin.

Miranda gaat op haar knieën zitten en schuift onder haar rok het slipje naar beneden, als zij gaat zitten weet zij dat er nu geen weg meer terug is. Langzaam opent zij haar benen, Hector komt naar haar toe en drukt zijn natte snuit tussen haar benen. Het zijn ruwe tong streelt hij haar schaamlippen, er schieten allerlei gevoelens door haar lichaam. Voordat zij het tegen kan houden komt zij klaar, het vocht wordt door Hector opgelikt. Miranda ziet dat onder de buik van Hector een dikke lul is te zien, zonder zich te bedenken draait zij zich om en gaat op handen en knieën zitten.

Heel even duwt Hector zijn neus tegen haar billen, met een wilde beweging springt hij op haar rug en begint wild te stoten. Ineen voelt Miranda de lul van Hector helemaal in haar kut geduwd worden. Het gevoel is vreemd en doet pijn, Miranda probeert weg te komen maar Hector houdt haar strak onder zich. Met wilde stoten neukt hij haar, het gevoel in haar lichaam wordt anders.

Er stromen warme golven door haar onderlichaam en ineens komt zij klaar. Dit orgasme is zo hevig dat zij niet meer weet wat er gebeurd, Hector blijft zijn dikke pik in haar stoten. Hij jankt en probeert bij iedere stoot helemaal in haar te kruipen, Miranda weet niet meer hoe zij het heeft en blijft klaar komen.

Hector spant zich in en dan voelt Miranda zijn zaad met dikke golven in haar stromen. Hector blijft nog even in haar zitten en laat zich dan van haar af glijden, hij likt haar kut schoon en gaat dan liggen en likt zijn pik schoon. Miranda laat zich voorover vallen en blijft snikkend van genot liggen.

Een poos later staat Miranda op, haar hoofd tolt van de emotie. Met haar benen wijd gaat zij op de omgevallen boom zitten, met haar vingers streelt zij door haar kruis. Met gesloten ogen likt zij haar vingers, dit blijft zij herhalen tot al het zaad van Hector tussen haar lipjes weg is. Uit haar schuilplaats pakt zij een zakdoekje en streelt voorzichtig haar natte lipjes schoon. Het genot blijft in haar lichaam, Hector ligt uitgeteld op de grond en kijkt naar Miranda. Glimlachend pakt zij haar slipje en trekt het weer aan, de deken ruimt zij netjes op in haar schuilplaats, dan loopt zij aan de andere kant de begroeiing uit.

Hector loopt achter haar aan en blijft haar aankijken, als Miranda hem over zijn kop aait kijkt hij haar even aan. Glimlachend kijkt Miranda naar hem, dan draait Hector zijn kop om en rent een stukje weg. Miranda heeft het gevoel dat Hector wilde weten of hij niet iets verkeerds had gedaan, zij hoopt wel dat hij nu niet iedere keer zijn neus tussen haar benen zal drukken. Na een ´wandeling´ van anderhalf uur komt Miranda weer terug op het erf van de buurman.

Hector loopt gelijk de stallen in en verdwijnt uit het zicht, Miranda zoekt de boer even op. Op het erf van de boerderij ziet zij de boer bezig met de grote hengst, de boerin loopt iets verderop. Miranda helpt de boer met het vast zetten van hengst, daarna ruimen zij samen de stal leeg. De laatste tijd mag de hengst niet naar buiten, er zijn verschillende merries in de buurt waar hij zijn zaad aan moet afstaan.

Als de hengst nu buiten zou lopen en hij merkte dat er in de weilanden naast hem merries lopen die open staan voor bevruchting, dan zou hij de omheining over springen.

Een uur later staat de hengst weer in de schone stal, Miranda aait hem over zijn kop en droomt even weg. De boer gooit wat eten in de bak waardoor Miranda uit haar droom wordt getrokken, met de boer verlaat zij de stal. De boerin heeft een aantal boterhammen klaar gemaakt die zij met elkaar opeten. Na de lunch heeft de boer nog een hoop werk, Miranda helpt hem ermee.

Tegen het einde van de middaglopen zij de stal in, de hengst is heel onrustig. Miranda ziet gelijk zijn dikke en grote paal onder hem hangen. Hij kijkt haar lachend aan en zegt dat zij hem straks mag helpen als de merrie er is.

Dat mag jij wel een keertje doen, als je dat wilt. Eindelijk krijgt zij de kans om een echte paardenpaal vast te houden. Later die middag brengt een andere boer de merrie, hij rijd gelijk weer weg en zegt dat hij de merrie later komt ophalen.

Miranda brengt de merrie naar de stal en bindt haar vast, de boer komt aan lopen met de hengst. Zijn pik hangt onder hem en geeft Miranda een overweldigend gevoel, de boer pakt wat vocht van de merrie en laat de hengst er aan ruiken. De pik van de hengst wordt nog groter en staat nu echt hard onder zijn buik, Miranda kijkt naar het gevaarte en snapt niet dat iemand dat ding in zich kan hebben.

De hengst wordt door de boer achter de merrie gezet, hij geeft Miranda aanwijzingen. Als de hengst op de merrie springt glijd hij er zonder resultaat weer af, na drie maal blijft hij op haar zitten, snel pakt Miranda de zware paal en voelt hem trillen en kloppen. Met haar hulp vindt Miranda vindt de paal snel de kut van de merrie, met wilde stoten begint de hengst haar te neuken. Miranda kijkt er met stijgende verbazing en opwinding naar, het duurt niet lang voor de hengst begint te snuiven.

Miranda hoort de boer iets zeggen maar voor zij een stap opzij kan doen spuit de hengst zijn zaad in de merrie. Doordat het zo veel is komt er door het neuken van de hengst een grote golf naar buiten die over Miranda heen komt. De boer kijkt haar lachend aan, even later kruipt de hengst van de merrie af en loopt weg. Zijn paal hangt in slappere stand onder hem, overal waar hij loopt laat hij een aantal dikke druppels achter. De boer kijkt naar Miranda en zegt dat het zaad van de hengst goed smaakt, daarna draait hij zich om.

Miranda laat haar vingers door haar natte gezicht glijden en lik deze dan af, bij de tweede laag komt zij klaar. Haar sappen stromen in grote hoeveelheid in haar slip, met haar benen stevig tegen elkaar gedrukt laat zij haar orgasme over zich heen komen.

Even later verlaat zij de stal, achter een raam staat de boer haar glimlachend na te kijken. In de keuken is de boerin bezig met het eten, zij kijkt Miranda glimlachend aan. In de badkamer gaat zij snel onder het stromende water staan, de gedachten aan de hengst, de boer en het zaad zorgen ervoor dat de opwinding niet uit haar lichaam verdwijnt.

Met haar vingers streelt zij zichzelf naar een nieuw hoogtepunt, kreunend en schokkend spuit zij haar sappen op de douchevloer. Eindelijk trekt de opwinding uit haar lichaam, met een zucht stapt zij onder het water uit en droogt zich af. Naakt loopt zij naar haar slaapkamer, terwijl zij zich aan kleed kijkt zij naar buiten. De boer is op het erf bezig, als hij naar het huis kijkt treffen de ogen van Miranda en hem elkaar.

Miranda is bezig met haar beha maar doet het erg langzaam, volgens haar heeft de boer een oogje op haar. Dan draait zij zich om en trekt de rest van de kleren aan, met een goed gevoel laat zij zich op het bed zakken. Vroeger had zij niets, nu heeft zij de afgelopen dagen al heel veel gehad. Langzaam staat zij op en gaat naar beneden, in de keuken gaat zij aan de tafel zitten en pakt een boek. Zij wil een poosje aan andere dingen denken, misschien komt haar lichaam dan tot rust.

Een half uur later komt de boer de keuken in gelopen, hij is gekleed in zijn eeuwige overal. Miranda kijkt in een paar stralende ogen, ineens ziet zij dat er een grote bult ter hoogte van zijn kruis zit. Nog nooit heeft zij daar naar gekeken en nu krijgt zij er een goed gevoel van.

De boer loopt naar het aanrecht en wast zijn handen, daarna komt hij tegenover Miranda zitten. Hij kijkt haar stralend aan, zijn handen liggen op de tafel. Hoe vond je het smaken? Het smaakte vreemd maar niet vies of zo. De boerin heeft het antwoord van Miranda met glinsterende ogen aan gehoord, het lijkt wel alsof zij dit had verwacht en ervan geniet.

Tijdens het eten wordt er niet over het voorval gesproken, na het eten gaat de boer naar buiten en doen Miranda en de boerin de afwas.

Op een gegeven moment kijkt de boerin haar aan, er is nog steeds die glinstering in haar ogen. Sinds een poos kan ik nergens anders aan denken dan seks met een hond en met een paard.

Langzaam denkt zij dat de boerin misschien zelf ook wel eens door een hengst is geneukt. Na een poosje gaat Miranda naar boven, de zenuwen jagen door haar lichaam. Zij dacht dat niemand zag waar zij naar verlangde, nu de boer en zijn vrouw haar hebben betrapt voelt zij een heel vreemde trilling door haar lichaam gaan. Na een poosje valt zij uitgeput in slaap, de volgende dag zal voor haar heel apart gaan worden. Als zij de volgende morgen wakker wordt staat zij snel op, na een douche kleedt zij zich aan.

Beneden staat de boerin aan het aanrecht, de boer ziet zij op het erf lopen. Tijdens het ontbijt komt de boerin bij haar zitten, met glinsterende ogen legt zij haar warme hand op de hand van Miranda. Jij moest alleen wakker worden en je fantasie vinden, de vorige keer heb ik jou expres laten zien wat onze hengst allemaal in huis heeft. Ik wist toen dat jij dit geweldig zou vinden of helemaal niet. Ik weet ook dat jij je gisteren hebt laten nemen door Hector de bouvier van de buurman.

Ik heb mezelf verborgen in de begroeiing, toen jullie kwamen zag ik al snel dat mijn vermoeden juist was. Hector kon mij niet ruiken door een bepaald luchtje bij mij te hebben. Toen hij jou begon te neuken ben ik weggegaan, ik vond dat het jou privé moment was en dat jij ervan moest genieten. Het was een heerlijk zicht om die dikke pik van Hector in jou te zien glijden mmmm. Hector neukt mij, hij neukt de buurman en heeft de boer ook al eens genomen.

Hij is heel potent, na tien minuten kan hij alweer. Onze hengst heeft mij ook wel eens genomen, hij heeft een gigantische dikke paal die echt heel dik is. Wij gaan jou straks in onze nepmerrie plaatsen, hier gaat de hengst vaak op om zijn sperma op te vangen. Je kunt er als mens onder gaan liggen en als hij dan erop springt en zijn gigantische paal in de merrie steekt komt hij gelijk in jouw kut. Ik wil erbij zijn omdat ik je wil zien genieten, jij bent hier altijd geweest en was meestal vrolijk maar niet gelukkig.

Toen jij hier gisteren aankwam wist ik dat jij eindelijk gelukkig was en had gevonden wat je zocht. Kom wij gaan jou tot onze merrie maken. In een aparte ruimte ziet Miranda de kunstmerrie staan, deze heeft zij wel vaker gezien maar nooit heeft zij begrepen waar die voor was. De boerin legt haar uit hoe zij eronder moet gaan liggen, als Miranda erop ligt voelt zij haar kut zeiknat worden. Het gevoel is geweldig het lijkt wel alsof er een kraan open staat, de hengst komt binnen.

De boer smeert een bepaald vocht van de merrie op de kunst merrie. De hengst wordt wilder en zijn paal begint te groeien, al snel staat hij achter de kunstmerrie met een keiharde paal. Wild springt hij erop en begint te stoten, de boer helpt hem met zijn dikke paal die gelijk in de opening van de kunstmerrie verdwijnt. Miranda voelt een seconde later de paal van de hengst tussen haar zeiknatte lippen verdwijnen.

De hengst begint met wilde stoten te neuken, Miranda ligt te huilen van genot en blijft klaar komen. De hengst stoot zijn paal nog dieper in haar, dan begint hij te snuiven en spuit zijn enorme grote lading in Miranda. Dit alles is voor de jonge vrouw teveel, haar orgasme daverd door haar lichaam. Schokkend bezwijkt zij en valt in een roes van genot, hoe lang zij daar nog heeft gelegen dringt niet tot haar door. Als zij haar ogen weer open doet kijkt zij in de stralende ogen van de boer en de boerin.

Haar onderlichaam is zeiknat, het sperma van de hengst zit overal. Met haar vingers streelt zij erdoor heen en likt het dan op, de boerin geeft haar een hand en trekt haar omhoog. Wankelend op haar benen loopt zij met de boerin mee naar het huis. Dit genot is iets wat zij nooit heeft geweten dat een mens dat kan beleven. In huis zet de boerin haar onder de douche, na de douche gaat zij op bed liggen en valt in een heerlijke en zeer tevreden slaap.

Tim's Teefje - 21 Door: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay. Tim's Teefje - 20 Door: Zomer Verrassing - 3 Door: Ik zal me even voorstellen ik ben beer en 52 jaar.

Van kinds af was ik altijd te vinden bij ons tegen over bij de boer en mocht dan altijd mee rijden met paard en wagen. Zelf hadden ze geen kinderen dus ik was er kind in huis zij was een potige vrouw en en jaar of 10 jonger als hem.

Mijn verhaal begint dan ook toen ik een jongen van 16 jaar was de boerin was rond de 45 jaar en vaak lag ik s,avonds in bed te rukken en stelde me haar naakt voor met haar flinke tieten. Op mijn zestiende hielp ik in mijn vrije tijd vaak mee op de boerderij zo ook die bewuste woensdag middag, de boer was het land op en ik zou haar helpen met de stallen uit mesten, ik ging het woon gedeelte van de boerderij in maar trof niemand aan.

Mijn gedachte was dat de boerin Els zo hete ze al bezig was in de stallen, ik liep de stal in maar zag niks tot dat ik op eens geluid hoorde het kwam uit de box waar de friese hengst stond, wat me op viel het was een raar geluid ik kon het niet thuis brengen.

Voor zichtig naderde ik de box de schrik sloeg me op mijn lijf wat ik daar zag wil je niet weten, de boerin zat op haar knieën half naakt met blote borsten onder de hengst en speelde met zijn enorme lul, ze had de paarde lul tussen haar borsten en like over de kop van de lul en prevelde geile woorden.

Ik vond het een geil gezicht en dook weg dat ik niet gezien werd ik wou dit schouwsel zien en sloop ongemekt in de box er naast en kon door de opening van het lattenwerk alles zien. Els likte en rukte aan die grote dikke paarde pik die zeker 40 cm lang was, het maakte me geil en ik liet dus ook mijn broek zakken en begon met mijn al stijve lul te spelen, bahh wat was Els toch een lekker geil wijf ging door mijn kop heen en zeker toen ze haar rok ook nog een uit deed en poedel naakt bij de hengst stond.

Op een gegeven moment zach ik haar bukken en keek ik van achter tegen haar behaarde openstaande kut, Els greep naar achteren en nam de paardelul in haar hand en leide die naar haar openstaande kut, beetje voor beetje zag ik de enorme pik in haar kut verdwijnen tot hij er voor de helft in zat. Els begon toen neuk bewegingen te maaken ze neukte op de pik van het dier, met een hand vingerde ze haar klit, haar gesteun en gekreun was door de hele stal hoorbaar, het wond mij zo op dat ik mijn zaad in het ronte spoot en geil klaar kwam.

Zij bleef ongemoeid door gaan tot ze een orgasme kreeg ik zag haar schokken en hoorde steunen zag hoe de stijve paarde lul uit haar kut gleed en zij op het stro zonk, na een paar minuten herpakte ze zich weer en klede zich weer aan. Ik lag nog met mijn lul in mijn hand in de box er naast en was Els vergeten toen ze de box waar ik lag voorbij wilde lopen en ze zag me liggen kwam op me af en zij maar een ding zo geile knul vond je het lekker wat je zag.

Ja knikken meer kon ik niet ik was zo geschrokken van Els dat ik vergat mijn lul in mijn broek te doen, Els hand was op eens op mijn slap worden de pik en ze zij als je hier over zwijg kunnen we samen nog veel leuke uurtjes beleven jij bles en ik. Die middag gingen mijn gedachte alleen maar naar wat ik gezien had naar Els naar haar behaarde kut naar die grote paarde lul die zij voor de helft in haar kut had, met een zichtbare bult in mijn broek maakte ik de stallen schoon en stelde me voor mijn lul tussen haar borsten en in haar kut.

Toen ik bijna kaar was kwam Els weer de stallen in ze zag natuurlijk mijn bult in mijn broek lachend zij ze en schat is het zo erg vond je het zo geil ik kon het natuurlijk alleen met ja beamen, je moet weten schat Els is een hete tante maar jaap bakt er niet meer veel van en daaron doe ik het met bles en als je wil mag je mee doen meer zei ze niet en pakte mijn arm en nam me mee naar de box van bles.

Het leek wel of bles rook wat er kwam zijn lul hing al half uit en zonder schaamte pakte Els hem vast en begon hem te masseren de lul van bles groeide snel tot op volle lengte en Els nam mijn hand en leide die naar de stijve paarde lul, samen begonnen we bles te masseren 4 handen gleden over de paarde lul tot opeens bles begon te spuiten het hete zaad stroomde uit zijn lul en Els ogen keken geil hoe bles zijn zaad verschoot.

Nu schatje is het jou beurt zij ze en ze begon zich uit te kleden naakt kwam ze op mij af en hielp mij uit mijn kleren, naakt lieten we ons in het stro vallen en voor het eerst zat mijn pik in een heerlijke kut waar nog geen twee uur van te voren de lul van bles in had gezeten.

..

Prive ontvangst zoetermeer sex prive ontvangst

Kut wijd open boerin zoekt sex Al onze modellen kunnen hun video's uploaden en. Het zijn ruwe tong streelt hij haar schaamlippen, er schieten allerlei gevoelens door haar lichaam. Een uur later staat de hengst weer in de schone stal, Miranda aait hem over zijn kop en droomt even weg. Gratis Porno films van Kijken. Het blijft smaak Maar hier is die dan!

AMATEUR HOER DRENTHE VROUW ZOEKT MAN VOOR SEX