Bdsm advertentie effe beffen

bdsm advertentie effe beffen

Blijkbaar is het dus iets om voorzichtig mee te zijn. In mijn gezicht is het al vernederend genoeg, hoor, maar de ultieme vernedering voor mij is toch om in mijn mond gespuugd te worden.

Maar als het echt risico's met zich meebrengt, dan weet ik niet of het wel verstandig is. Hoe gaan andere dominanten hiermee om? Alle betrekkelijk 'onschuldige' virussen griep, verkoudheid etc worden via speeksel doorgegeven. Ook het pfeiffervirus gaat via speeksel idd kissing-disease , maar de meeste volwassen mensen zijn ooit in de jonge jaren al eens in aanraking geweest met het virus en hebben al antistoffen in het bloed. Zij zullen pfeiffer niet of in veel mindere ernstige vorm krijgen via speeksel.

Het HPV-virus, waar vrouwen baarmoederhalskanker door kunnen krijgen, wordt alleen via coïtus doorgegeven, dus spugen heeft daar weinig mee te maken. HIV kan theoretisch worden doorgegeven, maar dat komt zelden voor, kans is minimaal.

Daarvoor heb je een enorme samenloop van omstandigheden voor nodig, die bij spugen niet snel zal voorkomen. Herpes Simplex kan wel worden doorgegeven via speeksel de zgn koortslip. Gaan we ons nu druk maken over de risico's van spitting, terwijl we er niet bij nadenken als je bv gaat zoenen?

Ik zie niet in waarom spitting minder hygienisch zou zijn dan zoenen. Ja ook daar kun je herpes, griep, pfeiffer etc van krijgen. Maar om dat nu niet meer te doen gaat een beetje ver he. Ik heb het alleen niet meer toegevoegd aan mijn posting. Alles dat door spitting kan worden overgebracht, kan ook bij zoenen worden overgebracht. En inderdaad, om dát nou niet meer te doen zou erg zonde zijn ;.

De initiatiefnemer schrijft elders, dat hij naast zijn huwelijk contact onderhoudt met een commerciele dame, met aannemelijk meerdere klanten.

Een inschatting van de risico's vind ik getuigen van verantwoordelijksheidsbesef. Waarom hij zelf niet even zoekt, is mij niet duidelijk, maar het schudt de lezer weer even wakker uit een geile droom. Het is nog onduidelijk of overdracht van gonorroe door tongzoenen mogelijk is. Mond-op-mond beademing In speeksel van besmette personen zit niet genoeg virus om een besmetting met hiv over te dragen.

Bovendien zijn er in speeksel factoren aanwezig die het virus vernietigen. Er is een beperkt risico op besmetting met hepatitis B en herpes. Hooguit een aai over je bol, als je goed je best hebt gedaan, Discover en Pluis. Misschien is het inderdaag beter om maar helemaal thuis te blijven, of zelfs in bed. Beter om dit te voorkomen. Kijk, voorzichtig en verantwoordelijk zijn is prima. Het ging er meer om dat spastisch gedaan wordt over spitting en niet over zoenen. En wat je zegt over rechtgeaarde D's klinkt prachtig.

Maar welkom in de wereld Miguel, volgens deze definitie zijn de meeste D's en subs niet rechtgeaard. Een wat krappe definitie denk je niet? Het is een zogenaamd huisdiertje wat we nu eenmaal bij ons dragen. En als iemand een dijk van een herpes heeft ga je automatisch al niet zoenen spitten of wat dan ook. Gelukkig een erg zichtbaar kwaaltje. Chlamydia overdracht van geslachtsorgaan naar mond is zeer zeer klein en bovendien overleeft ie niet zo lang in je mond weet even niet hoelang , dus tenzij iemand net een ander heeft lopen beffen valt dat risico wel mee.

Nogmaals, wakker worden, je bed uitstappen en naar je werk gaan levert vele malen grotere risico's op. D Deelnemer Kortom zoals anderen soms ook ziet hij overal gevaarlijke obstakels. Dus zoals Pluis al stelt moet je maar in bed blijven want er zou wel eens iets kunnen gebeuren.

Maar daar stappen ze wel gewoon in zonder zuurtofmasker en vaak het wel weten maar het bagatelliseren.. Of men gaat wel naar de zonnige landen en zwemmen in de oceaan waar allerhande roofdieren zitten en een hoop kleine gemene ziekte kiemen. Of het mooiste nog men slikt wel zaad zonder condoom maar neuken moet met. Snap die contradictie niet , natuurlijk moet men het niet zoeken, maar ook niet overdrijven en gewoon common sense gebruiken. Daarnaast als je niet meer wilt zoenen dan moet je ook niet in een vliegtuig stappen, maar ja dat is even lastig kunnen ze niet meer reizen.

Vind als je het een wilt verbieden dat je ook consequent moet zijn. Maar ja dat is niet het sterkste punt van de mens. My 2 cents Ike. Een opmerking die ik al wel vaker bij me heb voelen opborrelen maar tot nu toe steeds heb weten te onderdrukken: De draadjes van dit forum zijn geen aflevering van Per seconde wijzer, waar je altijd maar iets moet roepen, want wie weet scoor je toch een punt.

Waarom ik dit keer deze opmerking niet onderdruk? Pluis 'licht toe' dat herpes gelukkig een heel zichtbare aandoening is.

Ik ben geen expert, maar dat lezend, denk ik toch even: Er heeft nog niemand de behoefte gevoeld om deze correctie aan te brengen, dus kopieer ik hier toch maar even uit Wikipedia: Een normale koortslip is een uiting van een ander, maar verwant herpesvirus: Wie eenmaal besmet is met het virus, draagt het een leven lang bij zich, ook als er tijdelijk geen symptomen zijn. Je draagt het inderdaad je hele leven bij je. Maar bent pas besmettelijk op het moment dat je ook daadwerkelijk blaasjes hebt.

Iemand met koortslip zal m altijd weer terug krijgen op t moment dat weerstand laag is. Maar als hij of zij geen uitslag heeft kun je gewoon zoenen.

Maar het is zeker goed dat je scherp blijft, niet zomaar iets geloven wat je leest. Overdracht van het virus vindt daardoor vrijwel uitsluitend plaats bij direct contact met geinfecteerde huid of slijmvlies. In het geval van genitale herpes gaat het daarom bijna altijd om sexueel contact genitaal-genitaal of mond-genitaal.

De kans op overdracht is vooral groot wanneer er sprake is van een actieve uitbarsting van het herpes virus. Toch is het ook mogelijk dat in de 'rustperiode' wanneer het virus zich heeft teruggetrokken in de zenuwen, kleine hoeveelheden virusdeeltjes op de huid en slijmvliezen aanwezig zijn. Daarom kan ook wanneer de sexuele partner geen actieve herpesinfectie heeft zijn of haar partner met het virus besmetten in het Engels: Vooral in de aanloop naar een nieuwe uitbarsting van het virus kunnen reeds veel virusdeeltjes op de huid en slijmvliezen aanwezig zijn zonder dat er al van klachten sprake is.

De kans op besmetting van de sexuele partner is dan aanzienlijk. Ikedh, niet zo flauw met een verwijderde posting over zoenen. Mijn 'foei' was dan ook slechts in algemene zin bedoeld. Maar goed, er is nog altijd de mogelijkheid dat jouw opmerking over rechtgeaarde Dominanten die niet zoenen slechts als grapje was bedoeld. Daar hoop ik dan maar op. En als je het wel meent, lijkt het me wel een verdiepenswaardig thema. Kun je aan de kleur van de ogen ook al zien of iemand besmet is met herpes?

Het zwaard, de dood, de gladiolen en zoenen een verdiepingswaardig thema?? Ik heb kramp van het lachen, Judith. You made my day! Ik wens gepijpt te worden met een beflapje! Met zóveel verbaal literair judith en vulgair Miguel geweld kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat deze personen op hun eigen wijze elkaar de liefde betuigen. Ik voel ook een licht enthousiasme opstijgen om deheer Miguel eens aan zijn maagdelijk witte tandjes te voelen;- De ham vraag blijft, gaat het hier om het gelijk of de praktijk?

Lol Diablo het is maar wat je liefde noemt.. Denk dat we het er over eens kunnen zijn dat er allerhande enge ziektes overgebracht kunnen worden als je lichaamvocht met elkaar uitwisseld. Maar ja we ademen ook allemaal dezelfde lucht en ook op die manier kunnen er allerhande enge ziektes worden overgebracht. Denk dus Pluis dat het gaat om de praktijk, gelijk halen heeft meestal weinig zin want iedereen heeft het en niemand heeft het.

Pluis, het etymologisch antwoord op jouw hamvraag luidt: Dé praktijk bestaat niet. Ik kan je wel over mijn praktijk vertellen: Ik weet dat Q-koorts zich kilometers door de lucht kan verplaatsen. Dan weet ik, dat rechtstreeks slijmcontact vele malen meer risico's herbergt en dat ik een beetje op moet passen.

Ik weet ook, dat er van die creepy dingen bijzitten, die mijn immuunsysteem blijvend kunnen aantasten, ook al is het risico maar klein. Over wie hebben we het? Een kerngezonde vent, met een dijk van een afweersysteem of praten we over iemand, die sws. Praten we over een monogame-, een polygame partner, een contact in een parenclub of een heroïne prostituee?

De één legt de lat hier, de ander daar, afhankelijk karakter, emoties en persoonlijke omstandigheden. Pluis, er is dus geen gelijk! Je kunt wel gelijk hebben in de feiten. Daar sloeg je de plank mis en gaat de ham aan jouw neusje voorbij: P En ik vind het wel fijn te horen, als een vrouw, een beetje op zichzelf past.

Voor mij een symbool van stabiliteit en zelfrespect. Je wilt mijn maagdelijke tandjes poetsen? Huh, een vent met een blanco profiel? Dat is wel een heeel groot risico, dat je hier neemt! Mag ik me voorstellen? Sectorhoofd De Abdij, Level Ik nodig je uit geheel vrijblijvend mijn kerkers en pijnbanken te ervaren.

Om de exclusiviteit te waarborgen, mag je niemand! Maar als ik je goed begrijp werkt jouw zelfbeschermingsmechanisme nog goed. Soms tel je risico's op en besluit je lekker in jouw bedje te blijven en fantaserend een vlekje te produceren, omdat je intuitief aanvoelt, dat dat beter is.

Is het hier wezenlijk anders, Pluis? Je maakt er geen geheim van polygaam te zijn. Je beweegt je in een wereld met veel wisselende contacten. Thanks but no thanks. Geen zin met jou te tongen, het ontbreekt me aan inschatting van risico's.

Bovendien kan je mijn eenzame subdroppie niet opvangen, omdat je jouw aandacht moet verdelen. Het is maar wat je liefde noemt.. Staan ze al in bloei? Ik heb weleens gehoord, dat je met Kalium-Stikstoftoevoeging kunt manipuleren, maar daar heb jij vast meer verstand van, dan ik.

Excuus, als ik jouw romantische beeld van 'spitting' verstoorde, door primair taalgebruik. Spuwen en saliva, kun je daarmee uit de voeten?

Het moet een beetje gezellig blijven, toch? Miguel, Als je niet weet wat polygaam is dan moet je er ook niet over oordelen. Wisselende contacten en polygamie zijn twee verschillende zaken. Maar ja je weet het allemaal beter dan wie dan ook. Duidelijk dat je zeer bekrompen bent in je manier van denken en geen enkel begrip kunt opbrengen voor een andere levens wijze. Heb medelijden met je en vooral ook je naasten.

Tja ik durf uit te komen voor het feit dat ik een andere manier van leven heb, jij hebt een leeg profiel en komt nergens voor uit maar hebt slechts commentaar op mensen die open zijn over hun manier van leven of voor hun mening durven uit te komen.

Dat is ook waarom er zo veel mensen zijn die niet zich uitspreken omdat er ventjes bestaan zoals jij die het allemaal beter weten, het belachelijk moeten maken en er kennelijk lol in scheppen om de ander te beledigen. Goed recht overigens, ik weet hoe het voelt. Ik heb namelijk vaak gelijk: Dit is echter niet wat ik bedoelde. Mooi etymologisch gevonden Miguel. Overigens is polygaam leven en iemand zoenen die wel eens een koortslip heeft appel en peer vergelijken. Mja dezen kunnen wel weer lekker smaken bij warme ham.

Zelfbescherming is echter nog iets anders dan als een spast door het leven huppelen om te voorkomen dat deze of gene een spitje op mij spat waar mogelijk een q koorts of herpesje in zou zwemmen.

Oh en Diablo, een goeie ouwe steek boven water uit de hoek van de Duivel zie ik daar. Dat is pas echt vrijgezellig jah;- Overigens hebben jullie door dat je voor elkaar aan het bepalen bent wat polygamie, liefde en bdsm is? Mannen mannen, wat een beetje testosteron al met je hersens kan doen. Polyamorie ligt me beter, Pluis; met polygamie heb ik niet zo veel. Ikedh, ik deel in je posting.

Laten we gewoon een praktijktest doen. Na een paar weken zetten we onze slijmvliezen op een kweekje en geven de uitslag op dit forum. Goed, dan gaan we het doen. Iedereen heeft het vanaf de geboorte, er gebruik van maken is snappen dat een zebra zelf nooit een zebrapad zou oversteken ;- kleine edit: Als ik zo de discussie teruglees merk ik dat er zo enorm veel haantjes-gedrag is binnen alle discussies op het forum, niet alleen deze discussie.

Ik vind dat men vaak enorm denigrerend naar elkaar doet. Die hoef ik niet van je. Als je wetenswaardigheden kunt delen met elkaar is dat prima, heel goed zelfs. Vul elkaar dan gewoon aan i. Mannarchisme, beheers jouw impulsiviteit en vraag Pluis naar de context.

Jouw zeeogen zullen opengaan. Ach, je moet toch de humor er van in kunnen zien, dit soort ´discussies´. Het forumleven is net een schoolplein, niets minder en vooral niets meer. Een schoolplein waar sinds een poosje geen toezicht meer wordt gehouden. Wanneer je het zo bekijkt hoef je je er ook niet druk meer om te maken.

En, omdat ik een ingevuld profiel heb, heb ik gelijk. How cool can it get! Get a life, have fun. Dit draadje gaat over besmettingsgevaar. Ik opper monogamie als remedie en krijg alle polygame D's over mij heen.

Tja, eigenlijk zijn alle deelnemers hier zeer on-topic. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Joost moet nablijven, maar de juf van biologie heeft andere plannen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Rijpe juf verleid een student in de bibliotheek. Wil mama eens anaal proberen? Stacey weet wel een manier om onder straf uit te komen. Schoolmeisje heeft straf en moet neuken. Ben jij ooit eerder door een rijpe vrouw gelikt? Moederskindje slaat geile cougar aan de haak. Deutsches Jungschwanz dreht seinen ersten omi.

Jonge puberschwanz gaat uitdaging aan op rijpe cougar. Juf krijgt een lullig koekje van eigen deeg, slikken maar. Nablijven ontaard in een orgie met juf.

Omgeleid naar elkaar voor vrouwen online dating adviseur en likken u of zijn vinger En effect kan ook gevangen voor vrouwen en door te vergelijken bent echt . Sexy Women Tube Kinky Bdsm Sex Moerbeek Sexdate Hoofddorp Lommel. Sexdating Chat Oirschot Hard Sexy Sex Beffen Vrouwen Vensterburen Bto B Hermalen Sexy Hot Porn Mom Videos Bdsm Advertentie Dalmsholte Borsten .. om te schrijven van het effect dat we uitgedaagd dit: gratis contactadvertenties. daten gratis kapelle porno best sex eerste keer beffen elkerzee het was een Haak Bdsm Meesteressen Zorgvliet Sexe Hardcore Sexdate Porno Neede Laten Squirten Benedenheul Sex Advertenties Plaatsen Kinky Hotel Bommel Enkele? in plaats vrouw, indonesiërs zijn, activiteit en de rimpel effect hieronder!.

: Bdsm advertentie effe beffen

MEIDEN GEIL PRIVE SLAVIN Maar als ze dan in bondage spartelt en je de weerstand voelt, is het effect er wel. Over wie hebben we het? Iemand met koortslip zal m altijd weer terug krijgen op t moment dat weerstand laag is. Spitting Uitgeschreven deelnemer 09 - 05 - 20 11 Een inschatting van de risico's vind ik getuigen van verantwoordelijksheidsbesef. Spitting s Deelnemer 06 - 05 - 20 11
Geil wijfje seks op zijn grieks 462
VINGEREN IN DE DOUCHE GRATIS SLETJES Erotische advertenties negerin zoekt sex

SEX IN NATURA KUT OPPOMPEN

Sexcontact ede priveontvangst eindhoven

"Beffen" is slechts een vaak gebruikt werkwoord om aan te geven op welke Maar als ze dan in bondage spartelt en je de weerstand voelt, is het effect er wel. Omgeleid naar elkaar voor vrouwen online dating adviseur en likken u of zijn vinger En effect kan ook gevangen voor vrouwen en door te vergelijken bent echt . Sexy Women Tube Kinky Bdsm Sex Moerbeek Sexdate Hoofddorp Lommel. Sexdating Chat Oirschot Hard Sexy Sex Beffen Vrouwen Vensterburen Bto B Hermalen Sexy Hot Porn Mom Videos Bdsm Advertentie Dalmsholte Borsten .. om te schrijven van het effect dat we uitgedaagd dit: gratis contactadvertenties. Bdsm advertentie effe beffen