Hoe kutje likken blote kut onder rokje

Haar erg korte rokje met dat hemdje erboven……… ze vraagt naar mijn mening ik kijk haar aan en zeg: Toch wel met lichte paniek reageer ik: Dit wil ik niet maar kan de verleiding niet weerstaan en wrijf langs haar blote kut, dan ga ik staan en met mijn andere hand begin ik een tiet te kneden……… Haar kale kutje voel ik nat worden ze hangt tegen me aan en zegt dan: Een vinger duw ik in haar al natte kutje en zeg: Even ga ik onder haar shirt om haar blote tiet even te kneden en zeg: Dan laat ik haar los en trekt ze het rokje en haar shirt uit en staat naakt voor me “vind je me mooi?

Haar jeans trekt ze over haar blote billen en het slipje doet ze in een tas, pakt de rokjes die ze wil en we lopen nar de kassa waar ik afreken, we kletsen nog wat en vertrekken. Op straat vraag ik of ze alles heeft ze stopt even slaat haar armen om mijn hals, bedankt me met een kus en zegt: Mijn paal staat staalhard pak haar nu veel vrijer bij haar loshangende tiet onder haar trui haar hand legt ze op de mijne en drukt hem harder op haar tiet.

Als we in de auto in de parkeergarage zitten komt ze half over mij hangen en wil ze even zoenen, gelijk ga ik onder haar trui en kneed ik haar geweldige tieten in mijn oor hijgt ze ga ook even in mijn broek dan voel je hoe nat ik al ben.

Dan zeg ik haar dat we beter naar huis kunnen gaan dat ik dan haar kale kutje wil likken en proeven geil kijkt ze me aan en zegt: Thuis gekomen gooit ze alle tassen op de bank en gaan we naar boven “laten we maar op jou bed gaan liggen” zeg ik en ik begin haar uit te kleden als ze naakt is streel en voel ik haar heerlijke naakte lichaam Dorien maakt mijn broek los en stroopt die naar beneden mijn grote harde paal schiet stijf recht omhoog “tering wat een heerlijke grote paal heb je Pa” zegt ze en knielt voor mij neer en neemt hem direct in haar mond.

Ze zuigt, ze trekt me af, ze kneed mijn ballen, te trillen sta ik op mijn benen zo lekker, zo spannend zo geil is dit……………… “Niet te lang pijpen jij dan kom ik al klaar” zeg ik tussen het hijgen door, met haar grote blauwe ogen kijkt ze me aan en zegt: Vol overgave is ze mij aan het pijpen en ik zie hoe mijn paal in haar lekkere pijpbekkie zit dat ik mij volledig laat gaan en pak mij vast aan een tafel, zoals mijn stiefdochter pijpt ben ik lang niet gepijpt en kan nog net aangeven dat ik ga komen.

Met harde kreunen en stoten van mijn onderlichaam schiet ik stralen sperma in Dorien haar mond haar best doet ze om zoveel mogelijk te slikken. Ik voel hoe de zweetdruppels langs mijn gezicht lopen, het gevoel heb ik alsof ze mijn ballen leegzuigt. Met opgetrokken benen gaat ze liggen en ik zie haar glimmend natte kale kut en ga tussen haar benen liggen, haar strakke kutje trek ik open en met mijn tong ga ik er door en proef de heerlijke zilte smaak van mijn stiefdochter, daarna verkeer ik in een soort trance en lik en vinger ik het mooiste, het geilste en het lekkerste kutje wat ik ooit gehad heb.

Ruw schokkend en bewegend komt ze klaar zoals ik en vrouw zelden klaar heb zien komen, haar kutje sopt en loopt leeg het heerlijke sap lik ik op en blijf mijn vingers in het strakke kutje bewegen. Als ze weer wat rustiger is steekt ze haar armen naar mij uit en zegt: Dan begint ze te roepen: Omdat ik gewoon door neuk zoals ze vraagde lijkt het een soort van eindeloos orgasme, ze hijgt, ze kreunt, rauwe geluiden maakt ze, met haar voeten slaat ze op mijn billen.. Dit is zo goddelijk lekker dat ik voel hoe mijn ballen samen trekken en dat ik er ook aan zit te komen.

Wild roept ze dan: Als ik mijn hoofd optil en ik kijk Dorien aan zie ik het meest gelukzalige gezicht wat ik ooit heb gezien met betraande ogen kijkt ze me aan en zegt: Even weet ik niet wat ik zeggen moet, na even zeg ik: Op mijn horloge zie ik dat het bijna acht uur in de avond is en zeg haar dat we nog niets hebben gegeten. We besluiten om te gaan douchen en alles op te ruimen en wat te eten laten bezorgen.

Na het eten zitten we beneden op de bank ik speel lekker met haar weer loshangende tieten en bespreken we dat we regelmatig gelegenheid hebben om te neuken omdat Diane regelmatig avond en nachtdiensten heeft dus beloof ik Dorien dat ik nog wel erg vaak haar kutje vol met zaad wil spuiten.

Nog even wil ze dat ik haar ga vingeren en beweeg mijn vingers in haar strakke en natte kutje! We gooien de achterdeur even open om wat frisse lucht binnen te laten en de sex lucht te verdrijven. Mijn geluk kan ik niet op dat ik dit jarige geile sletje mag neuken zo vaak ik wil..

En je kleren zijn nog niet droog. Als Karin even naar binnen gaat om te plassen, ga ik achter Linda staan. Hou eens op zegt ze. We hebben een gast. Dan pak ik haar tepels beet, en trek er een beetje aan. Hou eens op, zegt Linda. Je maakt me geil. Ik heb zin om je te neuken, vertel ik haar.

En mijn tong diep tussen je kut lippen te steken. Dan steek ik mijn hand in haar slipje. Linda doet haar benen een beetje wijd om mij toegang te geven. Maar ik duw een vinger bij haar naar binnen. Dan ga ik weer zitten. Als Karin weer naar buiten komt, ziet ze Linda met een rood hooft en stijve tepels onderuit gezakt op haar stoel zitten. Karin zwijgt en gaat zitten. Ik voel hier een spanning, zegt Karin lacherig, en kijkt ons aan.

Die klootzak daar zit me een beetje op te geilen. Ik begin te lachen. Linda steekt haar hand in haar slipje, en haalt er een natte vinger uit. Heb jij het nu naar je zin? Karin zit dit met een steeds roder wordend hooft te aanschouwen. Linda stopt haar vinger met een opwindend gebaar in haar mond, ze begint haar natte vinger geil af te likken.

Ik hoop dat je een dikke lul krijgt, zegt Linda spottend. We hebben niet meer in de gaten, dat Karin ons met ingehouden adem naar ons zit te kijken. Als je zo door gaat krijg ik wel een dikke lul, grap ik.

Om mij te plagen, zie ik dat jij weer je hand in je broekje steekt, en jij je op een overdreven geile manier gaat zitten vingeren. Karin kijkt met een open mond wat jij zit te doen. Als Linda even naar Karin kijkt, schrikt ze even. Sorry, zegt Linda, ik liet mij even gaan. Dit is niet zo leuk, zegt Karin.

Linda kijkt haar geschrokken aan. Karin en Linda beginnen een beetje te lachen. Linda kijkt vragend naar Karin,s kruisje. Ik geloof er niks van! Kijk maar zegt Karin. Ik voel mijn pik als een razende groeien in mijn zwembroek.

Kijk naar zijn pik! Zijn broek scheurt bijna. Mijn pik staat op het punt mijn zwembroek uit te schieten, zeg ik een beetje beschaamt. Ik zal eens kijken of ik hem uit je broek kan krijgen, zegt Linda geil. Linda doet haar benen wijd, en trekt haar slipje opzij. Haar dikken lippen springen mij tegemoet. Ze staan een beetje open van geiligheid. Langzaam laat Linda haar vinger tussen haar enorm gezwollen lippen glijden.

Karin en ik kijken aandachtig hoe zij met haar kutje bezig is. Ik zie hoe Karin een beetje onderuit gaat zitten, en ook haar hand onder haar rokje laat verdwijnen.

Met glazige ogen kijkt Karin naar haar. Ik zie dat Karin ook een mooi kutje heeft, ik zie een klein ringetje net boven haar clit. Ook Linda kijkt naar Karin. Mijn pik is nu uit mijn broek gesprongen.

Ik trek mijn broek een beetje naar beneden, en begin met mijn pik te spelen. We zitten nu met zn drietjes met ons zelf te spelen. Ik hou het niet meer uit. Ik schuif de tafel opzij. Ik ga op mijn knieen tussen Linda,s benen zitten. Ik trek ruw haar broekje uit, en ik duw mijn hooft tussen haar benen. Linda spreid haar benen zo wijd mogelijk. Ik zuig haar grote lippen naar binnen. Haar drijfnatte kut smaakt weer heerlijk zoet. Ik zorg er voor dat Karin goed zicht heeft op mijn werk.

Ik smul werkelijk van haar zeiknatte kutje. Ik hoor Linda duidelijk genieten. Ondertussen kijkt Linda met een geile blik in haar ogen hoe Karin zich aan het vingeren is. Het duurt niet lang voordat ik Linda,s benen voel trillen, een teken dat ze gaat komen. Dan stop ik even, om de spanning wat meer op te voeren. Haar kutje druipt van het vocht en mijn speeksel.

Ik zie dat Karin wijdbeens naar ons zit te kijken, haar vingers in haar kut. Zij heeft ook even jou tong nodig, zegt Linda hijgend. Als je mij straks maar klaar maakt, zegt ze er achteraan. Ik kruip tussen Karin,s benen.

Ook haar lippen zuig ik naar binnen, en stort me vol op haar clit. Karin kreunt het uit, als ik hard op haar clitje zuig. Dan komt Linda achter haar staan, en begint haar borsten te kneden.

Karin laat dit gewillig toe. Ik merk dat Karin,s kutje steeds natter wordt, haar lichaam begint te kronkelen van genot. Ik lik wat ik kan om haar sappen naar binnen te krijgen en haar clitje te blijven stimuleren.

Haar lichaam begint te schokken. Ze komt jammerend klaar. Ik laat mijn tong langzaam over haar gezwollen lippen likken. Het was een spetterend orgasme. Als Karin uit zit te hijgen, gaat Linda weer zitten. Kom, lik mij ook klaar! Ik doe wat ze zegt. Ik ga weer gehoorzaam tussen haar benen zitten. Linda trekt mijn hooft aan mijn haren tegen haar soppende kut aan. Lik me, lik me! Ik zuig haar klit weer naar binnen. Ik speel wat met mijn vinger rond haar kontje.

Ik zie dat Karin naast Linda knielt, ze begint Linda,s tepels te likken. Dan beginnen de dames intens te zoenen. Opeens zit Karin naast me. Ik maak plaats voor haar. Ik sta op, en kom naast Linda staan. Linda trekt mijn broek een stuk naar beneden, en begint als een bezetene op mijn pik te zuigen. Linda wordt helemaal gek. De tong van Karin tussen haar dikke lippen, en mijn harde pik in haar mond. Ze begint onhoorbaar te kermen. Haar lichaam begint weer te schokken. Door mijn pik in haar mond, kan ze niet zo veel geluid maken.

Ik zie Karin haar best doen om Linda gruwelijk klaar te laten komen. Ze laat mijn pik los, als ze heftig haar orgasme beleeft. Uitgeput valt ze in haar stoel. Ik stel voor om naar binnen te gaan. Ik wil namelijk geen pottenkijkers. Als ik op de bank ga zitten komen de dames op hun knieen voor me zitten.

Linda neemt weer mijn pik in haar mond, en zuigt er even aan. Dan geeft ze hem aan Karin, die blijkbaar hier ook goed mee om weet te gaan. Ze sabbelen en zuigen heerlijk aan mijn pik. Ook zoenen ze heerlijk samen, soms met mijn pik ertussen.

Dit schouwspel maakt me zo geil, dan ik mijn ballen al snel voel tintelen. Doen jullie voorzichtig met mijn pik, waarschuw ik de dames. Straks zitten jullie helemaal onder. Je mag me best onder spuiten, zegt Karin geil. Ja, en jij weet dat ik gek op dat zaad van je ben, zegt ook Linda. Karin laat mijn pik los en gaat op haar rug op de grond liggen.

Linda kijkt naar haar, en kruipt over haar heen, richting haar kutje. Ik kijk even wat er gaat gebeuren. Ik zie hoe Linda haar kutje langzaam boven Karin,s gezicht manoeuvreert, en haar dikke lippen over haar gezicht wrijft. Dan duwt Linda haar hooft tussen de benen van Karin..

Ik kan hier niet te lang naar blijven kijken, ik ga achter de billen van Linda zitten. Dan trek ik haar billen uiteen, en deel het heerlijke natte kutje met Karin. Ik neem het bovenste gedeelte van haar kutje en kontje voor mijn rekening, terwijl Karin haar clitje verwent. Onze tongen raken elkaar regelmatig. Soms duw ik mijn tong diep tussen haar kutlippen, en dan lik ik weer vlug haar kontgaatje. Als ik rechtop ga zitten schuif ik wat naar voren, zodat ik mijn pik voor haar kut positioneer.

Ik hou hem even voor de mond van Karin, dan duw ik hem langzaam bij Linda tussen haar heerlijke lippen. Ik begin haar langzaam te neuken, terwijl Karin nog steeds haar clitje likt.

Af en toe haal ik mijn druipende lul uit Linda,s zeiknatte kut. Gulzig neemt Karin mijn pik in haar mond, om alles van Linda te proeven. Dan houd ze hem weer voor haar kutje, zodat ik haar weer lekker kan neuken. Al snel wordt dit Linda te veel. Ze is niet meer instaat om Karin verder te likken. Ze kermt en schreeuwt het uit. Ik voel ook mijn orgasme opkomen, maar ik probeer het uit te stellen. Ik voel Linda,s kut samen knijpen.

Ik hoor Karin geil gillen, als er een klein straaltje kutsap uit haar kutje druipt. Linda komt gruwelijk klaar. Ik laat langzaam mijn pik uit haar kutje glijden. Ik zie het natte gezicht van Karin. Ik kijk een beetje jaloers, want zou ook graag haar sappen willen drinken. Ik zoen Karin, en probeer zoveel mogelijk geil van haar gezicht te likken.

Linda rolt van Karin af. Hijgend zegt Linda, dat moet je ook eens proberen. Dit is zoo lekker. Een tong op je klit, en een pik diep in je kut. Graag zegt Karin, en kruipt boven Linda. Ik ga er weer achter zitten. Ook nu doe ik even mee met likken. Omdat ik dit heerlijk vind, maar ook om mijn pik wat rust te gunnen. Ook nu zet ik mijn tong op het kontje van Karin.

We merken snel dat Karin dit super vind. Ik wil je pik voelen. Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Linda stuurt mijn pik voor haar druipende kut. Ik begin haar te neuken. Ik voel Lindas tong tegen de stam van mijn pik. Af en toe haalt zij mijn pik uit haar gleuf om hem schoon te zuigen.

Ik wil dat je haar vol spuit!

.

Hoe kutje likken blote kut onder rokje

Bekijk alles 51 reacties. Sharmaine Heerlijk toch als je bij elkaar stiekem onder het rokje kan gluren. David Hoi sofie Ik zou je foto's ook wel eens willen zien.

Als je wil mag je ae altijd sturen, dan stuur ik je terug. David Hoi ankie, Ik zou dat heel graag eens willen zien. Je mag altijd een fotootje sturen. Bekijk alles 34 reacties. Maxihengst Slanke meiden die eens lekker willen verwend worden? Vraag het aan maxihengst gmail.

Bram Hallo ank, ik ben ook wel benieuwd hoe jouw poesje onder de rok er uit ziet. Als je wil, zou je mij dan ook een foto willen sturen? Wawa Goh ank, zou je mij eens willen laten zien hoe mooi het onder jou rokje is? Bekijk alles 13 reacties. Marijke Zou ook wel wat weten met die meiden en kusjes geven. Lezen hier ook meiden mee met eventuele interesse? Ik denk dat je mijn stukje niet helemaal goed hebt gelezen.

Ik zoek dus geen "solo artiest" maar bedoel en wil juist met een groepje van 4 of 5 jongens van ongeveer rond de 18 tot hooguit 22 jaar. Die onder mijn korte of lang rok willen kijken of ik geen of al dan niet een schoon of gedragen slipje aan heb.

Ik heb je adres en misschien zend ik je wel een E-mail. Bekijk alles 19 reacties. Leen Wat een heerlijk gezicht Richard oh ja die in die hotel lobby ,!!! Bekijk alles 10 reacties. Bram Ja hoor, graag zelfs. Jer Jongstel je mag ze mij ook sturen ben benieuwd of die ook zo mooi is als op foto 1. K jij hebt vast een heerlijke vakantie gehad op dit moment is het ook genieten heerlijke temperaturen.

Bekijk alles 37 reacties. Frans Ik ben jaloers op de hond van 1, dat zie ik nou nooit lopen Green Ik zo best eens een trio willen op een naaktstrand. Bekijk alles 21 reacties. Dizzer Nr 8 heuveltje lekker in de zon. Hendrik Ik kom net kijken, is dit het niveau?

Jammer want leek me een leuke site met gelijkgestemden. Respect voor iedereen en vooral voor dames!!!!!! Een mooie dag verder. Bekijk alles 47 reacties. Dizzer Nr 13 Mooie zwarte jurk heerlijk poesje erg lekker. Richard Hey Lwina, Ik ben ook wel heel benieuwd nu.. Vinnie Villain in Foto , Voyeur. Peter Hoe vinden jullie mijn vrouwtje.

Bekijk alles 38 reacties. Geile Harrie Lwinda zet je foto's op deze site dan kunnen we allemaal genieten van je geile kutje. Thomas Lwinda mag ik ook geile foto's?

Oh elwina ik spuit in je bekjeuuuu Bekijk alles 73 reacties. Marcello Nou, zo'n wijde zomerse jurk of rok is toch wel reden genoeg om je daaronder te verstoppen.

Lena Kan al niet wachten tot deze zomer: Bekijk alles 24 reacties. Vinnie Villain in Onder het rokje. Wat een lekkere foto zeg! Marek Erotyka ciała kobiety, jej najintymniejsze strefy ciała ma, ma ekscytujący wpływ estetyczny na mężczyznę.

Jest nierozerwalna z pięknem formy estetycznej i prezentuje podniecające piękno. Jij ook, zegt Linda, als ze over mijn mond likt. Dan laat ze me los, en zwemt terug naar de boot. Ik kom haar achterna. Als we aan boort staan, pak ik de buiten douche, en ik spoel haar af. Spoel deze ook maar af, zegt ze. Ik zet de waterstraal er op, en laat mijn vingers tussen haar forse lippen glijden. Als we weer schoon zijn schenk ik nog wat wijn in, en we gaan weer zitten. Als Linda mij een beetje zit te plagen, doormiddel van haar gespreide benen voor me te zitten, zie ik een kano aan komen peddelen.

Ik kijk er naar, als de kano onze kant op komt. Als de kano vlakbij is, zie ik dat er een vrouw in zit. Ik zeg haar vriendelijk gedag. Sorry dat ik zo brutaal ben, maar heeft u wat te drinken voor mij? Ik ben helemaal kapot, verteld ze, met een verhit gezicht. Linda staat op, en loopt naar de koelkast. Ze komt terug met een ijskoud cola-tje. Dank je wel, zegt de vrouw. Ik heb ruzie gekregen met mijn vriendin, verteld de vreemde dame.

Die trut had alles bij zich. En ik moet nog een flink stuk. En ik ben ook al twee keer omgeslagen. We hebben het met haar te doen. Wil je niet even aan boord komen? Graag, als ik jullie niet stoor, zegt de dame. Klim maar op het trappetje, zeg ik. Hallo, ik ben Karin, stelt ze zich netjes voor. Linda bied haar een stoel aan.

Nog altijd met haar blote borsten en haar kleine slipje. Ik bied haar een toastje aan. Karin verteld verder wat er gebeurd is. Na een poosje vraagt Linda of ze niet even wil douchen.

Een beetje beschaamt slaat ze dat aanbod niet af. Linda pakt haar hand, en neemt haar mee naar binnen. Best een lekker ding, denk ik bij mezelf. Als Linda even later naar buiten komt, heeft ze Karin d,r kleren uitgespoeld, en hangt deze te drogen. Dan gaat ze weer naar binnen. Als de dames naar buiten komen, zie ik dat Karin het luchtige jurkje van Linda aan heeft.

Linda loopt nog altijd in haar bloten borsten. Ik bedenk me dat Karins slipje hangt te drogen, dus ze moet wel in haar blote kutje lopen, onder dat jurkje. Linda schenkt ons allen nog een glaasje wijn in, als we gezellig aan de praat raken. De tweede fles wijn gaat open. Het is erg gezellig. Als Linda even naar binnen is geweest komt ze weer terug met een schaaltje olijven. Ze zet deze optafel en stopt er een bij mij in mijn mond, ze komt achter mij staan. Linda glijd met haar nagels over mijn borst, naar mijn tepels.

Pas op he, zeg ik tegen Linda. Je weet dat ik hier opgewonden van raak. Plagerig speelt ze een beetje met mijn tepeltjes. Karin kijkt naar ons met een glimlach op haar mond. Je vraagt er om! Linda gaat weer zitten. Als ik jullie alleen moet laten, dan zeggen jullie het maar he, zegt Karin met een glimlach.

Nee dat hoeft niet hoor, zegt Linda. En je kleren zijn nog niet droog. Als Karin even naar binnen gaat om te plassen, ga ik achter Linda staan. Hou eens op zegt ze. We hebben een gast. Dan pak ik haar tepels beet, en trek er een beetje aan. Hou eens op, zegt Linda. Je maakt me geil. Ik heb zin om je te neuken, vertel ik haar. En mijn tong diep tussen je kut lippen te steken.

Dan steek ik mijn hand in haar slipje. Linda doet haar benen een beetje wijd om mij toegang te geven. Maar ik duw een vinger bij haar naar binnen. Dan ga ik weer zitten. Als Karin weer naar buiten komt, ziet ze Linda met een rood hooft en stijve tepels onderuit gezakt op haar stoel zitten. Karin zwijgt en gaat zitten. Ik voel hier een spanning, zegt Karin lacherig, en kijkt ons aan. Die klootzak daar zit me een beetje op te geilen.

Ik begin te lachen. Linda steekt haar hand in haar slipje, en haalt er een natte vinger uit. Heb jij het nu naar je zin? Karin zit dit met een steeds roder wordend hooft te aanschouwen.

Linda stopt haar vinger met een opwindend gebaar in haar mond, ze begint haar natte vinger geil af te likken. Ik hoop dat je een dikke lul krijgt, zegt Linda spottend.

We hebben niet meer in de gaten, dat Karin ons met ingehouden adem naar ons zit te kijken. Als je zo door gaat krijg ik wel een dikke lul, grap ik.

Om mij te plagen, zie ik dat jij weer je hand in je broekje steekt, en jij je op een overdreven geile manier gaat zitten vingeren. Karin kijkt met een open mond wat jij zit te doen. Als Linda even naar Karin kijkt, schrikt ze even. Sorry, zegt Linda, ik liet mij even gaan. Dit is niet zo leuk, zegt Karin. Linda kijkt haar geschrokken aan. Karin en Linda beginnen een beetje te lachen. Linda kijkt vragend naar Karin,s kruisje. Ik geloof er niks van!

Kijk maar zegt Karin. Ik voel mijn pik als een razende groeien in mijn zwembroek. Kijk naar zijn pik! Zijn broek scheurt bijna.

Mijn pik staat op het punt mijn zwembroek uit te schieten, zeg ik een beetje beschaamt. Ik zal eens kijken of ik hem uit je broek kan krijgen, zegt Linda geil. Linda doet haar benen wijd, en trekt haar slipje opzij. Haar dikken lippen springen mij tegemoet. Ze staan een beetje open van geiligheid. Langzaam laat Linda haar vinger tussen haar enorm gezwollen lippen glijden.

Karin en ik kijken aandachtig hoe zij met haar kutje bezig is. Ik zie hoe Karin een beetje onderuit gaat zitten, en ook haar hand onder haar rokje laat verdwijnen.

Met glazige ogen kijkt Karin naar haar. Ik zie dat Karin ook een mooi kutje heeft, ik zie een klein ringetje net boven haar clit. Ook Linda kijkt naar Karin. Mijn pik is nu uit mijn broek gesprongen. Ik trek mijn broek een beetje naar beneden, en begin met mijn pik te spelen. We zitten nu met zn drietjes met ons zelf te spelen. Ik hou het niet meer uit. Ik schuif de tafel opzij. Ik ga op mijn knieen tussen Linda,s benen zitten. Ik trek ruw haar broekje uit, en ik duw mijn hooft tussen haar benen.

Linda spreid haar benen zo wijd mogelijk. Ik zuig haar grote lippen naar binnen. Haar drijfnatte kut smaakt weer heerlijk zoet. Ik zorg er voor dat Karin goed zicht heeft op mijn werk. Ik smul werkelijk van haar zeiknatte kutje. Ik hoor Linda duidelijk genieten.

Ondertussen kijkt Linda met een geile blik in haar ogen hoe Karin zich aan het vingeren is. Het duurt niet lang voordat ik Linda,s benen voel trillen, een teken dat ze gaat komen.

Dan stop ik even, om de spanning wat meer op te voeren. Haar kutje druipt van het vocht en mijn speeksel. Ik zie dat Karin wijdbeens naar ons zit te kijken, haar vingers in haar kut. Zij heeft ook even jou tong nodig, zegt Linda hijgend. Als je mij straks maar klaar maakt, zegt ze er achteraan. Ik kruip tussen Karin,s benen. Ook haar lippen zuig ik naar binnen, en stort me vol op haar clit. Karin kreunt het uit, als ik hard op haar clitje zuig.

Dan komt Linda achter haar staan, en begint haar borsten te kneden. Karin laat dit gewillig toe. Ik merk dat Karin,s kutje steeds natter wordt, haar lichaam begint te kronkelen van genot. Ik lik wat ik kan om haar sappen naar binnen te krijgen en haar clitje te blijven stimuleren. Haar lichaam begint te schokken. Ze komt jammerend klaar. Ik laat mijn tong langzaam over haar gezwollen lippen likken. Het was een spetterend orgasme. Als Karin uit zit te hijgen, gaat Linda weer zitten.

Kom, lik mij ook klaar! Ik doe wat ze zegt. Ik ga weer gehoorzaam tussen haar benen zitten. Linda trekt mijn hooft aan mijn haren tegen haar soppende kut aan. Lik me, lik me! Ik zuig haar klit weer naar binnen. Ik speel wat met mijn vinger rond haar kontje. Ik zie dat Karin naast Linda knielt, ze begint Linda,s tepels te likken.

Dan beginnen de dames intens te zoenen. Opeens zit Karin naast me. Ik maak plaats voor haar. Ik sta op, en kom naast Linda staan. Linda trekt mijn broek een stuk naar beneden, en begint als een bezetene op mijn pik te zuigen.

Linda wordt helemaal gek. De tong van Karin tussen haar dikke lippen, en mijn harde pik in haar mond. Ze begint onhoorbaar te kermen. Haar lichaam begint weer te schokken. Door mijn pik in haar mond, kan ze niet zo veel geluid maken. Ik zie Karin haar best doen om Linda gruwelijk klaar te laten komen. Ze laat mijn pik los, als ze heftig haar orgasme beleeft. Uitgeput valt ze in haar stoel.

Ik stel voor om naar binnen te gaan. Ik wil namelijk geen pottenkijkers. Als ik op de bank ga zitten komen de dames op hun knieen voor me zitten. Linda neemt weer mijn pik in haar mond, en zuigt er even aan.

Sex nijmegen tgirl personals